Vicepresedintele Toyota: "Masinile noastre sunt bune, dar nu incitante"

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 22.07.2009
Vicepresedintele marcii Toyota, Yoshimi Inaba, a declarat ca modelele Toyota sunt bune, dar nu sunt incitante. Afirmatia oficialului japonez este bazata pe comentariile primite la adresa marcii in ultimii ani.

Yoshimi Inaba, vicepresedintele companiei Toyota si directorul diviziei americane al marcii japoneze, a declarat intr-un interviu pentru cei de la Detroit News ca modelele Toyota sunt "bune, dar nu sunt incitante". Aceasta afirmatie este neobisnuita pentru un oficial inalt cum este Yoshimi Inaba, dar japonezul a afirmat si ca Toyota va crea modele mai bune si mai atragatoare pentru clienti in perioada urmatoare.

Japonezul a marturisit ca modelele Toyota sunt lipsite de acea pasiune care atrage clientii, si ca viitoarele modele vor trebui sa fie mai agile si mai incitante. Vicepresedintele Toyota a facut aceste afirmatii in baza comentariilor pe care le-au inregistrat la adresa modelelor Toyota in ultima perioada.

Via | Jalopnik

Comentarii (3)

  • Prefer ca masina mea sa nu fie incitanta dar din punct de vedere al fiabilitatii sa fie de nota 10.
    De cand am trecut pe japoneze nu mai stiu ce e aia sa schimbi turbine, injectoare si alte nimicuri dinastea care te rup la buzunar.
    5 6
  • @bbb
    nu stiu daca ai toyota sau nu, dar ce spune japonezu asta e destul de interesant, idea e ca fata de celelalte japoneze care toate sunt super fiabile toyota are cel mai putin "excitement", honda are, mitsubishi are, subaru are, mazda are, poate doar nissan sa aiba mai putin dar macar ei au gt-r si 370 z care sunt super exiciting. Designul si modelele sport sunt deobicei cele care aduc "excitement" la design japonezi nu stau extraordinar, adica masinile nu sunt urate dar nici cele mai frumoase, iar la modele sport toyota sta destul de slab
    1 1
  • titlu
    si-au dat si ei seama de asta...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru