VIDEO: Accident incredibil in Nascar

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.04.2008
In weekendul care tocmai s-a incheiat, un accident grav a demonstrat ca Nascar-ul nu duce lipsa de spectacol.

In acest weekend, in timpul calificarilor pentru Samsung 500 Sprint Cup desfasurata pe circuitul Texas Motor Speedway, pilotul Michael McDowell a suferit un grav accident.

Intr-o curba mai ampla masina lui McDowell, o Toyota Camry, care circula cu aproape 280 de km/h, a pierdut aderenta lucru care a dus la un inevitabil impact frontal cu parapetul. Dupa o serie de rostogoliri spectaculoase, pilotul a iesit teafar din masina, in uralele publicului.

Taguri: Camry, Toyota

Comentarii (31)

  • lucian
    asta da test crash :P
    Toyotaaa... l-a salvat :)
    0 0
  • adrian
    nascar
    cat de idiot poti fii sa scrii ca "si nascarul poate fii spectaculor"daca nici nascarul nu e spectaculos si accidente ca asta se intampla frecvent domnule redactor care nu ai habar ca nascarul nu e sah.
    0 0
  • care spectacol !?
    se invart in cerc si mai fac cate un accident...
    0 0
  • adrian
    invartete tu in cerc cu 300km/hpun pariu ca tie fotbalul ti se pare spectaculos cu 22 de idioti care alearga dupa minge
    0 0
  • andrei
    ... :))
    hahaha :))) ce-mi place cums e cearta astia =))))) ...
    0 0
  • lol
    naspa rau :(
    0 0
  • roman din romania
    daca 2 romani se intalnesc pe net iese o cearta. deja e lege. au sau n-au subiect de cearta nu conteaza tre sa se ia unu de altu. o natie de frustrati!
    0 0
  • Nascar
    E spectaculos si pentru simplul fapt ca mergi cu 300km/h si ai alte 7 sau 8 masini langa tine, de multe ori la distante mai mici de 1m
    0 0
  • bogdan
    Wow
    Spectaculor dar cred ca era tragic daca pilotul nu mai iesea...asa ceva Doamne fereste oricui....mesaj si vitezomanilor din oras...
    0 0
  • tot eu
    in primul rand impactul a avut loc cu o viteza in jur de 185-187 mph,ceea ce inseamna aproape 297-300kph,plus ca in momentul cand a pierdut controlul avea o viteza de 194 mph,deci asha ceva nu se intampla prea des nici in Nascar(asta e pentru carcotashi)...numai bine
    0 0
  • URAGANU
    Siguranta si Incredere :)
    Cred ca standardele NASCAR in ceea ce priveste siguranta pilotilor depaseste 5 stele de rahat ale NCAP-ului. Tot respectul pentru cei care fac din siguranta pilotilor o arta.
    0 0
  • acidman
    siguranta
    tu ai vrea ca ncap sa asigure aceeasi siguranta ca in nascar? incearca sa intri in masina printr-un rollcage
    0 0
  • Roman de Roman
    Cearta
    Ma bag si eu ca mata-n lapte; si daca este cearta mai bag inca o mica codita... :)Da, LOGANU' unde este?
    0 0
  • mare porcarie mai e si NASCAR`ul
    un sport prea plictisitor... nu se compara cu formula 1, sau cu wrc`ul, sau cu orice alt sport care implica masini...
    0 0
  • Nu stiu daca avea chiar 280 KM/h dar masinile astea de NASCAR sunt incredibil de rezistente, n-am vazut in viata mea o structura de masina atat de rezistenta. Primul impact cu parapetul echivala cu o decelerare gravitationala de cel putin minus 15-20G ! Incredibil este ca nu s-a rupt corpul pilotului. Aici si costumul foarte stans pe corp are rolul lui, dar masina interiorul acelei masini este aproape indestructibil. Bravo Toyota !
    0 0
  • euroncap
    daca laguna a luat 5 stele asta cate mii de stele ar lua?
    0 0
  • nelutzu
    viteza
    cele mai spectaculoase curse sunt in nascar:)..viteza era in mile pe ora nu kilometri:)
    0 0
  • nascar.. ca pilot ce te poate invata ? cum sa iti mentii calmul in situatii foarte solicitante.. cu exceptiile lor, uitati`va la toate cursele nascar, sa vedeti cate uscaturi sunt in mica lor padure.. ce`i asa interesant sa mergi cu 300kmh la distanta de 1m intre masini.. ? in afara de realizarile tehnologice, si ce rezulta in urma activitatii lor, cercetari in aerodinamica, caroserii/ranforsari ce`si au originea in aviatie.. nu mi se pare foarte palpitant decat.. "steer left.. straighten up.. steer left..."... "steer left again.." 0_o.are intr`adevar particularitatile lui, sportu asta- daca se poate numi asa -dar eu unul.. prefer ceva care necesita o volanire mai ampla + folosirea gear-facaletzului.. =))
    0 0
  • Nascar
    Dovada masinilor sigure de la Nascar , pe langa faptu ca masina era foarte sigura cred ca pilotul a avut si zile , sa iesi pe picioarele tale de la un asemenea impact...e ceva!!! nu numai Toyota dispune de o asemenea siguranta , ci toate masinile participante la Nascar
    0 0
  • ursus2
    @Roman de Roman
    LOGANU o fi in greva;aici vb despre masini!
    0 0
  • nascar kkt
    Asta accident spectaculos???????Dar KUBICA la montreal cum a zburat?
    0 0
  • accident
    Accidentul a fost vineri, cam tarziu cu stirile :D
    0 0
  • iulian
    pt adrian -- ma faci sa rad...tare!!!
    ..daca greseai doar la un "i" era trecut cu vederea(graba!!?!).dar cand repeti este obisnuinta(mai bine nestiinta-parca asa ii zice!).Aia cu "spectaculor" se iarta...de-abia acolo este din cauza vitezei...imi mentin prima parere...incearca sa dictazi unuia care stie pe astea cu scrisu'!...sa fii iubit(aici merge cu 2 de i )!!
    0 0
  • waaa...
    nici nu m'ai credeam k e in viata ..oricum UIMITOR
    0 0
  • spectacol?
    In weekendul care tocmai s-a incheiat, un accident grav a demonstrat ca Nascar-ul nu duce lipsa de spectacol. Spectacolu' consta in accidente???
    0 0
  • "Intr-o curba mai ampla"
    "Intr-o curba mai ampla"
    Intr-o curba mai ampla :))))) nu pot sa nu rad, ma iertati :))) era o curba ampla... un zig zag, o sicana nastrusnica! De-a dreptu RIDICOL redactorul care altceva n-a facut decat sa priveasca telenovele seara pe prima tv. Iar "impactul frontal" este un impact frontal lateral, cu curbe de delimitare trasate printr-o integrala dubla, eventual tripa de acelasi dom` redactor, corectat gramatical cel putin, de colegii lui. Caci in afara de lipsa greselilor gramaticale, mai avem lipsa inventivitatii, a creativitatii, a cunostiintelor samd. DA-TI DEMISIA!
    0 0
  • plictisitor
    .... ce curba mai ampla ? au 2 curbe boii aia si mai dau si pe afara , tipic sport american plictisitor , pe tampitii aia daca i-ai pune pe o masina de WRC in prima curba la drepta ar iesi afara ... nu credeam ca sunt si amatori de nascar in romania (de basseball nu e nimeni ? - ala alta tampenie ) uitati-va la superspeciala de WRC si sa vedeti ca erta o diferenta gigantica .... acolo pilotajul e arta ...... sa nu mai aud de nascar (jeff gordon cand s-a suit pe maisna lu montoya a tot dat pe afara)
    0 0
  • poate unii nu isi dau seama, dar omul asta Mc Dowell a avut accident la viteza asta si a iesit nevatamat doar pt ca a avut echipament de protectie si masina a fost conceputa pt a rezista la astfel de accidente, dar sunt multi prin Romania care nici macar centura nu o au pusa si te mai miri de ce sunt atatea accidente grave. Doamne fereste sa se intample cuiva asa ceva .... oameni buni feriti-va de viteza!!!
    0 0
  • si fraierii stau langa masina care inca arde
    0 0
  • wrc
    In wrc sunt cei ami completi pilotii.Nascarul sincer e boring la fel ca si wrestling-ul ,care si-a gasit adepti in RO.Daca vreti sa vedeti ce inseamana a pilota ,mergeti macar la o etapa de campionat national de raliuri,sau daca aveti bani la una de mondial si sa spuneti parerea dupa ce vedeti glisaje pe langa prapastie la 160 la ora
    0 0
  • mihaela popescu
    nascar
    STIE CINEVA CE POST DE TV TRANSMITE CONCURSUL ?HELP! A INCEPUT SEZONUL DE 2 LUNI SI NU STIU UNDE POT URMARI CURSELE NASCAR!? PASIONATA RAU SI FUN MONTOYA.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru