VIDEO: Al doilea clip de prezentare pentru Dacia Duster

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 18.01.2010
Daca pana acum am avut la dispozitie doar cateva imagini statice si un film scurt, noul Dacia Duster ni se prezinta de aceasta data din toate unghiurile.

Comentarii (41)

  • castravetele.
    DAAA
    vai ce penibil eu cu Golful meu Tedei de 145 de cai din 2000 mau urc pe acolo fara prableme , ce demostratie a facut PRAFUITUL ASTA
    6 77
  • ce off-road solicitant...
    7 41
  • mariuzik
    misto culoare, o prinde bine
    32 3
  • ,,,,,,
    da...fain
    28 1
  • Opinie
    @Castravetele.

    Un clip e o realitate virtuala. El trebuie sa redea ce vrea producatorul si ce-si doreste clientul. De multe ori clipul reuseste sa emotioneze clientul astfel incat el se duce la un dealer. De aici incolo e vorba de realitatea palpabila care e alcatuita din multe: starea de spirit a clientului, ”calitatea” reprezentantului de vanzari, atmosfera din show-room si in primul rand cel mai important mix: PRODUSUL. Eu zic ca acest clip e ok dar vreau sa-l vad pe cel care va aparea pe TV de 15, 20, 25 sau 30 de secunde.
    26 2
  • bentley
    @Bethurbazal
    Frate, din ce a scris reiese cumva ca ai cu cine pierde vremea cu explicatii? Atata stie, atata spune...nici nu va sti vreodata altceva... E criza, fa economie de energie :)

    N-ai cu cine, frate...
    14 6
  • Opinie
    @ bentley

    In viata trebuie sa spui ce vrei sa spui, cand vrei sa spui, cum vrei sa spui si cui vrei sa spui. Daca cel caruia ii spui nu intelege, nu vrea sa inteleaga sau i se rupe de ce-i spui dar altuia ii intra la cap ca de bun si il ajuta in viata sa devina mai bun nu mi-am pierdut timpul degeaba. Poate ca eu gresesc si castravetele are dreptate si vine altul si ma lumineaza pe mine. Daca am dreptate, ma bucur si merg mai departe. Fiecare are de invatat de la fiecare.
    23 0
  • semtex
    DACIA Duster
    dap ! ma face sa ies din oras, sa explorez natura, sa respir aer proaspat, sa experimentez senzatii offroad cu un sentiment de siguranta pentru ca am un sistem 4x4 performant si pentru ca placerile astea nu costa foarte mult . i say it's a good deal! :P
    30 0
  • adn opel
    INCET INCET CRESTEM MARI
    UITE ASA INTRAM IN LUMEA BUNA
    Daca ARO este legenda dar ascunsa in victoriile trecutului,posibil sa se pomeneasca inca odata de romanasii care trudesc sa faca ceva in tara asta,oare daca ar lasa pe tinerii ingineri romani sa-si aduca contributia mai mult si nu ar fi dictatul frantuzesc cum ar arata pe viitor DUSTER?stiu ca sistemul de tractiune 4x4 este de conceptie romaneasca si sper sa fie fff fiabil,oare vom vorbi de DACIA in ROMANIA cum este OPEL pt nemti,masina de incredere,calitate si simbol pt navetistii germaniei..tractorul nemtilor..SPER CA DA....DEJA INCEPEM SA CRESTEM SI ZIC CA PE CALEA CORECTA,SA AUZIM DE BINE.
    23 13
  • duster
    Dacia este o masina de incredere si in prezent. Dacia are valori clare: generozitate la interior, robustete, fiabilitate si accesibilitate.
    Culmea e ca occidentalii au inteles mult mai bine ce inseamna Dacia.
    33 2
  • Snow
    nu stiu de ce va chinuiti sa mai dati explicatii desteptului cu primul comentariu, clar e scris intr-un moment de nebunie (nu temporara aparent).

    Sa vedem pretul pt duster...am auzit ca va fi.... piperat.
    12 10
  • LauCalin
    Duster, duster si iar duster
    De-asta mi-e cel mai teama cand apare ceva nou la Dacia sau se vorbeste despre Dacia. Se umplu pagini intregi de commenturi de la unii care sustin Dacia, altii care o injura si pariaza pe Golf TDI (daca "I"-ul e rosu cu atat mai bine). E o placere sa asisti la o asemenea "incaierare" virtuala. Mai bine zis e foarte amuzant.
    Cat despre Duster, mie imi place din ce in ce mai mult. Haideti, astept sa dea unii "cu parul", sa-mi spuna ca e foaaaarte scump si de banii aia iti cumperi X5 sau Clasa M second hand cu 200 000 km la bord (apropo, in noaptea asta am mers cu un un Logan taxi care avea 275 000 km si mergea bine), ca are materiale proaste, ca nu e fiabila etc. etc. etc. Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul.
    Asta e, sunt un "prost", as da 15000 de euro pe asa ceva.
    Amin! :))) :p
    25 1
  • Justin
    duster
    sincer masina chiar arata bine pe exterior si nici cu interiorul nu mi-ar fi rusine. personal mie imi place la nebunie masina asta, dar pana nu v-a apararea pe piata nu sunt eu in masura sa dau cu parerea daca`i buna / proasta. Oricum e o masina noua deci din start v-a fi mai buna decat toate vechiturile obosite aduse in afara. nu e x3, tiguan, outlander, freelander sau alte nume celebre, dar eu m-as duce la un testdrive cu ea eventual as da si 15k pe ea poate si mai mult daca m-ar incanta dupa un testdrive
    14 0
  • ...
    E un pas mare inainte pentru Dacia. Felicitari!!
    18 0
  • F bine,Dacia...pe locul 3 la fiabilitate in Franta !!!!
    21 1
  • .......
    yuppi
    ce nu as da sa o am eu acum cu ninsoarea asta :D. De abia astept un drive cu dansa.
    13 0
  • Parca e putin diferit :)
    Fata de acum 5 ani imaginea Dacia e "putin diferita". Se vehiculeaza ca preturile ar incepe de la 10.000 EUR (versiunea cheala) 4x2.
    13 0
  • Toate bune si frumoase. O singura problema am cu Duster...motoare prea mici. I-ar prinde bine ceva motor mai puternic. In rest numa bine.
    10 2
  • Duster
    pretul va face diferenta, ca si la Logan

    Duster chiar pare o masina robusta
    13 0
  • valentin
    duster
    complet de acord , pt a face fata bine si a exploata la maxim unghiurile de atac are nevoie de 1.9dci
    10 8
  • se va vinde in draci si modelul asta
    pana acum logan cea mai proasta masina ...cum domne sa iti ei logan tu nu vezi ce harb de masina ...mai bine incurajam sh-uri de bmw , ww ,skoda ...sunt bune k au dotari da crapa masina .....dar vreau sa vad acum cu ce mai comparati pe "DUSTER "...... pentru cei care nu au incredere o sa vedeti k aceasta masina o sa fie lider de vanzari pe acest segment in 2010 sau 2011
    13 0
  • dacia
    eu chiar nu inteleg romanul.. am incercat dar nu il inteleg, poate ca sunt prea ingust la minte si nu pot procesa bine, nu ii inteleg pe oamenii ce isi critica cu asa inversunare propria masina nationala, oameni buni, avem 1 nu 100 de marci..nu am inteles de unde vine atata rautate? am inteles nu iti place ..e bine , nu esti obligat sa-ti placa un model, dar nu mai urla in gura mea ca e urata si nu stiu ce, e primul comment pe care il las pe acest site, dar cand vad atata prostie, ma lasa rece. Nu am inteles de ce trebuie sa injuram ceva , ce nici nu avem si nici nu am mers, e doar un videocplic , o reclama, care mie mi se pare frumoasa, voi de la o reclama transformarti totul intr-o lupta, golful meu la mana 15 vs Dacia. Chiar nu am inteles tipul asta de roman care nu face nimic altceva decat sa critice pe atlu, sa ii critice commenturile la alte prsoane.. ori nu au ce face acasa ...ori e o pasiune pentru ei. Nu va obliga nimeni sa va placa un model sau sa il cumparati sau macar sa va uitati la o masina care nu va place, acuma o sa vina un inteligent si o sa-mi spuna ca e o tara libera, democrata...dar la noi se confunda democratia cu prostia din pacate..oricum din ce am vazut in video mi se pare o reclama reusita, acuma sa vedem si cum se comporta masina.. va salut !
    15 0
  • :((
    This video has been removed by the user.
    3 0
  • Nu scoateti banii din tara
    Cumparati produse romanesti, nu scoateti banii din tara, in acest fel ne garantam locurile de munca.
    7 1
  • boadrian
    superb
    Mie-mi place. Arata a fi un pas inainte. Multe comentarii rautacioase, si inainte la adresa loganului, si acum la adresa dusterului. Da va zic ca sunt masini bune si una si alta.
    10 0
  • Ce tot vbiti??? Are cam aceeasi greutate cu Megane Sedan 1.5 105cp! Voi ati condus Megane 1.5 105cp? Acceleratia va fi in jur de 11.5 secunde, ceea ce e f bine pt un crossover. Cuplul 240Nm e iarasi o valoare buna.
    8 1
  • @ .......
    tu crezi ca Dacia Duster cu cauciucuri de vara o sa te ajute sa mergi mai bine pe zapada decat o masina cu tractiune fata si cauciucuri de iarna (si ma refer la anvelope de cel putin 200-300 ron bucata)?
    0 7
  • semtex
    @roadrunner
    abtine-te ciutanule, nu mai face tu scenarii in minte... ce experienta ai tu in offroad? pt ca eu am permis de 10 ani si experienta vreo 6 in off-road, adica o perioada de 3 ori lunga de cand ai tu permisul obtinut (daca intr-adevar ai luat permisul la 18 ani). Duster va face de ras in offroad masini cu pretentii in segment.
    7 1
  • @semtex
    felicitari pentru experienta ta, sunt de-a dreptul impresionat

    referitor la capacitatile de off-road: nu neg ca o sa aibe capabilitati bune de offroad dar prezentarea nu ma convinge; tot ce vad e o masina cu garda la sol mare care treace prin 20cm de apa.
    1 7
  • semtex
    Duster
    Adancimea vadului iti spune ceva? Eh asta va fi de 45 cm.
    6 1
  • Videoclipul este super, dar obiectul promovat nu ma incanta. Mi se pare cea mai urata masina nou lansata. Sau o fi o strategie de marketing - vindem cat putem hidosenia asta, apoi cand vor scadea vanzarile bagam repede un face-lift modern sa rupem gura targului. Sincer pana si fata de la vechiul Logan I s-ar fi potrivit muuult mai bine. Am rabdare 4-5 ani sa rezolve inevitabilele probleme tehnice si sa ii dea o fata mai comerciala
    2 8
  • @mihai
    Daca opinia ta ar fi impartasita si de majoritate, atunci Dacia ar avea intr-adevar o problema. Insa parerea ta e contrazisa de faptul ca Dacia are cea mai mare crestere a vanzarilor de pe continent si se plaseaza in top 3 alaturi de Lexus cand vine vorba de fiabilitate. Astea fapte concrete, palpabile, reale, nu impresii... nope! esti cam singurel...
    8 1
  • @xss
    conform unui studiu realizat in Franta, Dacia este pe locul 3 la fiabilitate in Franta.

    cand dai niste informatii nu le mai da pe jumate.
    1 5
  • Bravo Dacia
    mi-am luat un sandero laureat la 2 luni dupa ce a aparut la 9200 de euro. eram incantat atunci dar multi prieteni m-au bestelit ca la banii aia puteam lua audi a4, vw passat, bmw 320 (sh). acum pot sa spun ca sunt mai incantat decat atunci cand am luat masina. nu am bagat decat benzina, filtre si ulei in ea si merg cu ea zilnic (si la paine).
    singura chestie ca m-am purtat cu ea cum trebuie sa te porti cu o masina, nu cu un tractor.
    MORALA: Dacia face masini, nu tancuri, asa ca folositi-le ca atare
    6 0
  • bravodacia2
    SUV?
    totusi un SUV cand altii vin cu masini electrice?sau Low emissions? Toate firmele mari au sarit pe piata cu hibride si electrice, numai idiotii de la Dacia si Geely vor produce SUV-uri pentru kokalarii manelesti , luati-va un Citroen C-0 asta e viitorul.
    1 5
  • @bravodacia2
    Alo copilu' , nu mai pune Dacia in aceeasi oala cu nenorocirile chinezesti ... Dacia tinde sa fie un constructor generalist si ca orice marca care se respecta trebuie sa aiba un suv in oferta. Skoda n-a avut atata timp un suv si a scos acum. Dacia de ce sa n-o faca?
    Oricum Duster are motoare dCI foarte ecologice. Sunt motoare cu eticheta Eco 2 (emisii sub 140 g/km). Dacia tine la mediu.

    http://www.dacia.ro/#/servicii-pentru-clienti/protectia-mediului
    5 1
  • bmw power
    felicitari DACIA
    2 0
  • Virgilix
    Pret
    Daca este peste 11000 euro versiunea 4x4 nu merita. Mai ales ca Dacia se vrea o masina ieftina. Oricum este un moft un 4x4 pentru un om normal care merge mai mult in oras sau pe sosea. Unde te poti duce sa merite sa dai mai mult de suma asta? Daca tin sa ma duc la munte sa ma plimb las masina la poalele muntelui si plec pe jos sa iau aer si sa-mi mai dezmortesc picioarele.
    1 0
  • florin
    impresionant
    va exista si o varianta cu 7 locuri..daca da atunci sunt un posibil client
    1 3
  • @florin
    "crossover" iti spune ceva? masina cu dimensiuni compacte pentru oras (manevrabilitate, parcari usoare) si offroad-ing ocazional (sasiul scurt o avantajeaza). Nu are cum sa fie cu 7 locuri. Daca vrei cu 7 locuri ia-ti un MCV. Are garda la sol de 15 cm. Suficient pentru iesiri la picnic...
    3 0
  • florin
    duster
    Hai mai fratilor sa avem putina incredere si in ce producem noi ,altfel o sa traim in noroi mereu!!!Dacia o sa fie o firma de clasa in cativa ani !!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru