VIDEO: Audi RS5, nedeghizat la Nurburgring

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 19.01.2009
Noul Audi RS5 a fost surprins in timpul unor teste pe circuitul de la Nurburgring. Modelul nu era camuflat in nici un fel, ceea ce inseamna ca acesta va fi lansat in curand.

Audi RS5 a fost iarasi surprins de fotografii spion la Nurburgring, de data aceasta coupe-ul Audi a fost filmat. Modelul RS5 a fost testat pe circuitul german fara nici un fel de camuflaj, ceea ce inseamna ca fanii Audi nu trebuie sa mai astepte mult pana la o prezentare oficiala.

Propulsorul V8 de 4.2 litri dezvolta circa 450 CP si are un sunet gutural, care emana sportivitate intr-un mod discret. Tractiunea este asigurata de sistemul Quattro, disponibil in standard, iar cutia de viteze este manuala si are sase trepte.

Optional, este disponibila si o transmisie R-Tronic cu dublu ambreiaj, pentru a asigura performante mai bune la accelerare si o economie de carburant sporita. Avand in vedere motorizarea sa, Audi RS5 ar putea accelera de la 0 la 100 km/h in circa 5 secunde si va atinge o viteza maxima de 250 km/h, limitata electronic. Conform programului de lansari Audi, modelul va fi disponibil incepand cu iulie 2010.

 

Via | Autoblog.nl

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru