VIDEO: Fifth Gear compară Skoda Superb Kombi cu Mercedes E-Klasse Estate

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 09.12.2010
Fifth Gear pune faţă în faţă cele mai generoase două break-uri ale momentului: Skoda Superb Kombi şi Mercedes E-Klasse Estate. Chiar dacă se adresează unui altfel de public, cele două modele au şi puncte comune.

Comentarii (17)

  • Ar trebui sa puna CALU si BuGATI pentru o comparatie, ar fi interesant.
    11 17
  • Victor
    Da...
    Asta e o gluma?
    13 13
  • Corect
    Era normal ca asta sa fie rezultatul si E-ul sa fie mai luxos, in conditiile in care este semnificativ mai scump. Insa nu vad de ce testul ar fi o gluma? Cine a condus sau macar a luat contact cu un Superb stie ca acest model are o calitate a fabricatiei foarte buna, insa asa cum a spus si tipul de la 5th Gear, desi are un aer deosebit de celelalte modele Skoda impresia generala nu este tocmai una de masina 100% premium, este mai degraba un 70-80% :).
    22 6
  • :))
    mor de ris..am superb dar nu mam gindit ca superbul meu ar putea concura cu mercedes!am ce ma lauda prietenilor..daca as putea vinde superbul cu bani buni si as mai avea inca vreo 30k ...as vrea un e-class !
    11 4
  • Victor
    ...
    Tot gluma este.
    9 5
  • mda
    o conserva si o masina!!
    13 20
  • DA
    F BUNA SKODA MULT MAI ELEGANTA DECAT E-UL AM CONDUS AMBELE MASINI LE -AM LA SERVICI SUNT OKEI, UN PLUS PENTRU MERCEDES LA DOTARI DAR SI LA PRET IN REST LA CALITATEA MATERIALELOR IN UNELELOCURI PRIMEAZA SKODA LA ALTELE MERCEDES . EU PER GENERAL MI-ASI LUA SKODA.
    ACEST TEST ARATACAT DE MULT S-A APROPIAT CLASS ADE MIJLOC DE CEA PREMIUM
    8 21
  • ...
    Nu , asta arata ca a scazut Mercedes in calitate, fostul E avea materiale mai bune, daca punea un seria 5 Touring diferenta de calitate ar fi fost mai mare, doar la S-class nu prea ai ce sa comentezi, la E si la C cam da
    3 13
  • Noul M1
    http://www.bmwblog.ro/2010/12/10/iata-cel-mai-nou-model-m-bmw-seria-1-m-coupe/
    2 11
  • nelu98
    gogosi
    ce comparatie de r--------- sa compari un Mercedes cu o skoda n -am auzit o tampenie mai mare
    JOKER daca tu spui ca skoda este in fata Mercedesului inseamna ca habar nai ce inseamna o masina
    mai gandestete poate cele 2 masini sunt alte marci
    10 8
  • nelu98
    CELE 2 MASINI DE LA FIRMA LA CARE LUCREZI BINENTELES
    6 3
  • hahahahah
    cea mai buna gluma! Cum naiba sa compari o bicigleta cu un Mercedes? Superb tot o skoda cu chedere nemascate pe interiorul usilor , ramane.
    4 7
  • @ lexion - bicicleta nu bicigleta :)
    2 3
  • octav_bmw
    ambele sunt masini bune dar eu personal as alege skoda. mercedes sa-si ia cei care au bani de aruncat pe o masina cu 10-15% mai buna ca superbu si care au numai fite in cap.
    2 3
  • @octav_bmw
    Asta pentru ca esti cine esti, dar daca ai fi un miliardar din tata in fiu, tot skoda ti-ai mai lua?
    4 0
  • Mercedes se poate compara cu Audi , BMW ... dar cu Skoda nu pra merge
    ( nu zic asta ca intorc capu dupa limuzine sau fac vreun reprosh la Skoda )
    1 0
  • @ majoritatea romanilor
    Asta e problema la noi din pacate, toti vedem doar audi mercedes si bmw, toti suntem experti si zicem ca sunt net peste orice alta marca dar 90% din cei ce zic nu au condus vreodata una din masinile respective. Nu-i una din astea 3? NU-i buna.
    Ba-i oamenilor, trezirea. Luati un exemplu de dincolo. Skoda are o crestere semnificativa de vanzari in Germania fata de alte modele unde sunt in scadere. Pentru ca neamntul de exemplu cauta calitate in primul rand, sigla de pe capota e printre ultimele. SI daca chiar visati toti Audi Mercedes si Bmw singurele modele care se desprind de alte firme sunt A8, S-Klass, si Seria 7. Si nici Phaeton-ul de la VW nu e o masina de neglijat. Superb se situeaza undeva intre C-klass si E-klass per total. Eu am avut Skoda Superb, model ca cel din clip dar limuzina, iar acum nu de mult am achizitionat un C-klass. La comfort si spatiu este net superior Superbul. Calitatea materialelor este aceeasi si tinde spre premium. Un plus pentru navigatia Mercedes fata de cea de la Superb (chit ca e touch). A, si am observat si in clip faptul ca ei zic ca suspensia este cam ferma. Normal ca suspensia la superb este ferma din moment ce e dotat cu jante de 18 " fata de 17"de la e-klass. La mine situatia e invers. Am avut 17" pe superb si 18" pe C. La drumuri denivelate comfortul scade sesizabil la Mercedes. In fine, ideea mea este sa nu mai fim asa inchisi la minte si sa vedem doar cele 3 well known brand-uri. Deoarece in clasa mare/medie/mica concurenta este destul de stransa. Cum spuneam mai sus, Sunt 3 modele care scot in evidenta cu adevarat mercedes-ul aud-ul si bmw-ul.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru