VIDEO: Heffner a creat o versiune Twin Turbo a lui Audi R8

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.11.2009
Tunerii de la Heffner Performance au dezvoltat o versiune twin-turbo a lui Audi R8. Motorul V8 de 4.2 litri al acestui model ofera acum 640 CP, iar 536 dintre acestia ajung la roti.

Americanii de la Heffner Performance au prezentat un clip care surprinde testarea pe un dinamometru a lui Audi R8 Twin Turbo. Modelul R8 pastreaza tractiunea integrala si primeste o pereche imensa de turbocompresoare, alaturi de o evacuare creata special pentru acestea.

Prima etapa a modificarilor a obtinut 536 CP la roata in conditiile in care modelul rula pe benzina cu cifra octanica 93. La volanta, modelul Audi R8 in versiunea Heffner Performance ofera 640 CP, cu 220 mai mult decat versiunea standard. Cei de la Heffner comercializeaza deja acest pachet pentru Audi R8, dar lucreaza in continuare la o versiune imbunatatita a acestuia. Pe viitor, americanii ar putea oferi o versiune si mai puternica a acestui kit turbo pentru Audi R8.

Comentarii (1)

  • bmw power
    g-power
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru