VIDEO: LED-urile viitorului Audi A1 iau forma unor aripi de vultur

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 15.01.2010
Audi a publicat astazi un film de prezentare a logicii din spatele formei luminilor de noapte si de zi care individualizeaza viitorul Audi A1.

Aripile unui vultur. Aceasta este sursa de inspiratie pentru baghetele de LED-uri care individualizeaza noul Audi A1. Desi Audi nu a publicat inca imaginile oficiale ale noului sau model, acestea fiind asteptate pentru inceputul lunii februarie, seria de teasere legate de noul model continua astazi cu prezentarea unuia dintre cele mai interesante artificii vizuale din segmentul mic premium.

"Pe Audi A1, caracterul partii frontale are originea intr-o forma complet noua a luminilor de zi LED. I-am dat nou-venitului A1 sportivitatea unui R8 si eleganta lui A8. Noua tehnologie LED, baza pe fibre optice, ne da voie sa desenam linii continue si extrem de precise In aceste conditii, elementele grafice complexe sunt create in spatiul dintre luminile de intalnire de zi, semnalizatoare si farurile in sine", sustine Andre Georgi, designerului luminilor in cadrul Audi.

Conform designerului Audi, forma noilor LED-uri, "stampila" noului A1, este inspirata din forma aripilor unui vultur. Astfel, farul este incorporat in aceasta forma, in timp ce luminile de semnal se afla sub "aripi", pentru ca acestea sa fie vizibile.

via | Audi

Comentarii (5)

  • bmw power
    vultur plesuv?
    10 4
  • deja vu
    n-am nimic cu audy dar chestia asta cu ledurile deja ma cam enerveaza leduri leduri si iar leduri si oricum tehnologia asta din cate stiu eu bmw a implementat-o inaintea lui audy(daca nu e asa corectati-ma no probleme)
    3 5
  • MOTORS
    Angels EYES ie the best in the first .
    BMW are ANGELS EYES
    3 8
  • scuderia
    ...
    neamtu ii tot neamt...fain
    3 0
  • bmw power
    acum uita toti,audisti mertzanisti,loganisti,golfaristi...etc ca aveau si au pe masini Angels Eyes.hai recunoasteti
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru