VIDEO: Mesajul reclamelor indiene: "În Tata Nano nu te plouă"

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 14.01.2011
Primele reclame oficiale ale celor de la Tata pentru modelul Nano merg pe specificul indian. Astfel, indienii sunt informaţi că în Tata Nano nu te plouă şi că se poate dormi pe bancheta din spate.

Comentarii (9)

  • Daniel
    Versiuni baza
    Mi se pare interesant ca apar in reclame si versiunile de baza, ca la noi toate reclamele sunt facute cu versiuni full. De abia cand ajungi la dealer descoperi ca pretul ala mic este pentru modelul cu spoilere negre si fara jante din aliaj.
    9 0
  • @Daniel
    Daca te uiti cu atentie cu lupa pe ecran vei observa totusi textul: "Masina din imagine este cu titlu de prezentare". :)
    5 0
  • in Tata nu te ploua...
    dar te arde!
    9 2
  • :)
    cand ajunge si la noi in tzara??
    6 0
  • Octavian
    nu stiu de ce am impresia ca sunt variantele full option :))
    3 3
  • @
    si eu cred la fel....au toate rotile
    12 1
  • TATA si fata
    Dar chiar nimeni nu sesizat ce frumuseti de fete sunt in clipuri?? Pentru oricare dintre ele as fi in stare sa cumpar doua Nano daca vin la pachet cu masina :)
    Continuarea povestii ar fi, ca vand fata si dupa aceea din banii obtinuti pe ea imi i-au o masina serioasa. Sigur as scoate un pret bun la cat de bine arata!!
    4 3
  • gina avramescu
    Toate companiile petroliere au cam aceleasi preturi. Deci e clar ca sunt intelese cumva.
    Pentru a sparge monopolul tebuie sa atacam o campanie petroliera (OMV-PETROM) prin simplul mod de a nu mai cumpara nici un produs de la OMV-PETROM. Bineinteles, compania va intra intr-o perioada de criza din care poate sa iasa daca iftineste benzina sau daca da faliment.
    Bineinteles o sa aleaga sa ieftineasca benzina. Cand compania a ieftinit destul benzina cumparam numai de la ea. Celelalte companii petroliere (LUK, FLOREA, MOL, Rompetrol etc) o vor urma in tandem, ieftinind si ele.
    Repetam metoda de ori de cate ori este nevoie.


    Daca le atacam pe toate nu putem face mare lucru. Dar putem sa o atacam pe una singura astfel:

    1. NU MAI CUMPARAM NIMIC DE LA PETROM-OMV.
    2. ASTEPTAM CA PETROM-OMV SA SCADA PRETUL.
    3. DACA SUNTEM MULTUMITI DE PRET CUMPARAM NUMAI DE LA PETROM-OMV

    Daca suntem uniti o sa izbavim. Pentru ca altfel inseamna sclavie.
    Eu unul de astazi incep sa IGNOR OMV-PETROM.
    3 1
  • vasile
    doar o parere
    Aleluia! dna/dra Gina a pus punctul pe i. Si as mai adauga, ca, pentru a ne proteja buzunarul, putem chiar sa reducem calatoriile cu masina, si sa mergem doar cand e absoluta nevoie. Iar, in continuarea ideii, sa incercam sa ne cumparam masini cu consum cat mai mic. Pentru ca s-ar putea sa fie si mai rau in viitor. Lasati-i pe americani sa se innece in propria voma cu V8 urile si cu uzinele lor pe roti. Hai sa fim noi mai destepti.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru