VIDEO: Nissan GT-R se dueleaza cu Mitsubishi Evo FQ400

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 24.07.2009
Jurnalistii britanici de la iMotor au pus la cale un comparativ de zile mari, intre doua dintre cele mai "aderente" modele de pe piata: Nissan GT-R si Mitsubishi Evo FQ400.

Comentarii (5)

  • gtr the best
    gtr este superior in comparatia asta doar este regele performantelor....
    5 0
  • Rezultatul era previzibil...
    Nici cel mai suparat Lancer Evo fabricat vreodata de Mitsubishi nu poate avea vreo sansa cand competitorul se numeste NISSAN GT-R
    5 0
  • vladimir
    fan GT-R pana la capat, dar nu poti sa negi faptul ca EVO chiar poate transporta 5 oameni si are un portbagaj considerabil. Deci e solutie buna pentru un all rounder.
    3 0
  • vladimir
    Nu stiu de ce a zis Mike asta din video despre cutia manuala de pe EVO ca este un „proper gearbox” pentru SST-ul (automata cu ambreiaj dublu) de la Mitsubishi este excelenta.
    0 1
  • evo x fq400 vs r35
    puteti voi sa spuneti orice dar evo aproape ca a castigat in fata gt-r-ului.va amintiti ca a castigat handling test deci cu un fq400 poti sa iesi mai bine pe viraje. am vazut o comparatie intr gt-r shi veyron shi spuneau unii ca ar fii castigat gt-r pe un circuit.eu spun ca un eov x fq400 poate castiga in fata unui gt-r pe un circuit dupa cum stiti toata gama evo a fost grea de invins pe un circuit shi nu cred k poate un gt-r r35 sa bata un evo x fq400 pe circuit
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru