VIDEO: "Nu voi cumpara niciodata un Renault"

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 14.04.2009
Renault cauta sa isi promoveze inteligent noul Megane in Marea Britanie. Spotul publicitar face apel la principiile pe care fiecare dintre noi le-a incalcat macar odata in viata.

Comentarii (9)

  • germanici
    bine ca nu se promoveaza cu acest clip in Romania, la cati catari cu ochelari de cal sunt in tara asta
    0 0
  • super reclama
    mi se pare super haioasa reclama.....deci, chiar mi-am zis nu odata ca nu-mi iau niciodata Renault....si ca nu voi avea niciodata copii....si restu...chiar imi place reclama, desi e Renault :D
    0 0
  • virgil
    erau cat pe ce sa ma pacaleasca...:)
    erau cat pe ce sa ma pacaleasca...:)

    chiar e buna reclama. si au avut taria sa spuna /recunoasca ca exista lume care chiar spune "nu imi voi cumpara niciodata un renault" - toata stima pentru acest lucru.

    Asta nu ma va face insa sa nu imi iau tot un Audi ...:) urmatoarea masina.

    Insa sunt constient ca au crescut calitativ. (cel putin finisajele interioare si lookul exterior) Daca insa compar in anul 2004 cand am achizitionat eu Audi A4 ... scuze dar Laguna de atunci ... era clar o clasa sub A4. nu mai zic de clio, etc... acolo diferenta pana la A3 era imensa.
    0 0
  • pt virgil...
    daca faci comparatie intre 2 masini ca A 4 si Laguna, unde A 4 este dubla ca pret fata de Laguna ....inseamna ca esti tare.
    0 0
  • Super tare reclama
    Genial cel care a conceput reclama! Sunt curios ce reclama vor face la Megane RS?!
    0 0
  • mandrake
    i will always buy an old renault
    una dintre masinile mele preferate este renault 21 din `88 ( eu st propietar pe el din `96 luat la fix 80.000km) pe care din fericire il si posed si pot sa spun k sunt mega extra multumit de el... are aprox 285.000 km si nu am schimbat la el decat : toba de esapament(pt k ruginise) , planetarele, placute de frana, ulei, filtru,revopsita o singura data si un termostat pentru caldura .PRECIZEZ ca absolut toate piesele de pe masina sunt marcate cu stema de la Renault si Made in France

    In comparatie cu Peugeot 407 cumparat de nou din reprezentanta in 2004 la care am schimbat: la 20.000km discurile de frana ovalizate si plachetii pe garantie, la 30.000km caseta de directie pe garantie, bucsile,senzorii,furtun de la antigel,infundarea conductelor evacuarii apei(de fiecare data cand ploua masina se transforma intr-o balta in interior) ...etc
    Spre deosebire de aceasta la care piesele componente sunt fabricate in taiwan, china...s.a.s.m.d

    In fond si la urma urmei o masina frantuzeasca nu e chiar rea din orice punct de vedere , cu conditia sa fie cat mai veche si intretinuta :)
    0 0
  • mda
    ALLEZ RENAULT !
    0 0
  • virgil
    pt mihai
    Compar Audi A4 cu dotari de baza (eu l-am luat cand se schimba modelul cu un discount de 3200 eur) cu un LAguna cu mai dotata, motorizare mai puternica etc si daca tragi linia pretul tot pe acolo iese...

    bine ca eu am comparat la fel si cu un passat full, avensis, 407, etc etc, si am ales Audi mai chel decat o clasa inferioara cu mai multe dotari si motorizare superioara.
    0 0
  • Cand ai masini slabe/mediocre sau de calitate discutabila atunci singura ta sansa e un advertising cu adevarat bun.

    Frumos si inteligent spot; masina tot Renault?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru