VIDEO: O copie incredibilă a actualului Porsche 911 Cabrio, creată din Lego

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 07.07.2011
Un tânăr spaniol a recreat Porsche 911 Cabrio cu piese Lego. Macheta dispune de 23 de elemente funcţionale. Printre ele, motorul cu şase cilindri, tranmsisia PDK şi acoperişul rabatabil, toate acţionate electric.

Un tânăr spaniol a avut inspirata idee de a crea o replică la scară 1/7 a actualului Porsche 911 Turbo Cabriolet PDK. Nu ar fi vorba de nimic special, dacă nu v-am spune că replica este construită doar din piese de Lego şi oferă 23 de componente ce pot fi comandate.

Mai exact, tânărul de 25 de ani a recreat la scară redusă, din piese Lego, până şi motorul şi transmisia supercarului german. Macheta spaniolului dispune de frână de mână, deschidere a portbagajului din interior, uşi cu închidere, acoperiş rabatabil, eleron mobil, cutie cu şapte trepte PDK, etriere funcţionale, motor cu şase cilindri acţionat electric, lumini faţă şi spate, şasiu şi suspensie identice cu cele ale modelului real şi o rază de bracare similară cu cea a lui 911 Cabrio.

În total, opt dintre funcţiile maşinii pot fi controlate prin telecomandă, restul fiind accesibile şi manual. Imaginile filmate de creatorul miniaturii sunt edificatoare.

Comentarii (4)

  • ABSOLUT GENIAL
    Omul asta este eroul meu :)

    Ma face sa ma duc sa-mi dezgrop cutiile de lego sa vad ce mai stiu sa fac. Frumoase vremuri, pierdeam ore in sir cu jucariile astea, astazi copiii de la 10 ani direct CounterStrike si filme porno...Cam trist.
    14 2
  • Si eu ma jucam cu lego.era jocul meu preferat numai ca niciodata nu aveam suficiente piese sa termin ideiile..alte vremuri asi vrea sa fiu din nou copil acum :))
    7 0
  • Mircea
    Nu este in totalitate din piese lego ! de exemplu cum aprinde luminile fata si spate ?
    5 4
  • Merita un 911 real...
    ...si cred ca l-a si primit deja...
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru