VIDEO: Pontiac G8 ataca nemilos BMW Seria 5

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 01.04.2008
Noul Pontiac G8 este promovat in SUA printr-o reclama agresiva care ataca rivalul BMW Seria 5.
Taguri: BMW, G8, Pontiac, Seria 5

Comentarii (4)

  • dragutz
    Reclama e buna, american style. Am impresia ca e acelasi Vauxhall VXR8/Holden Commmodore, doar cu emblema de Pontiac. Poate ajunge si la noi!
    0 0
  • catalin
    dc
    Si ce daca are mai mult loc si accelereaza mai bine , BMW-uL tot BMW ramane , las ca o sa apara si urmatoarea generatie si o sa mai rada pontiac, apropo oare cand au pus motoru ala la pontiac sau gandit la consum ?
    0 0
  • interesant..dar legal?!
    eu unul as alege pontiac pt romania..s-ar presupune ca daca iti permiti o masina de genul ei iti permiti si benzina..printe alte considerente,atrage mai multe priviri decat seria 5. Dar in reclama nu s-a specificat nimic de M5..si nu cred ca intamplator au omis..:))
    0 0
  • Kirill
    este levaya!
    aceasta reclama dupa parerea mea e destul de stupida!sunt de accord ku "josh" AMERICAN STYLE dar e destul de neplakuta shi acesti agenti de reklama care au fakut aceasta reclama sunt tare prosti la minte!!!Nici nu inteleg kum le-au dat voie sa arate asha ceva pe internet si mai ales la TV!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru