VIDEO: Porsche 911 Turbo vs. Nissan GT-R

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 11.09.2008
Fifth Gear l-a invitat pe Bruno Senna, nepotul marelui Ayrton Senna, sa compare Nissan GT-R cu Porsche 911.

Comentarii (6)

  • GT-R= calculator pe roti...ea t conduce p tine
    Porsche 911 Turbo= masina...tu o conduci pe ea
    0 0
  • gtrazvan
    @x
    Omule nu mai vorbii din desene animate, pentru aman2 trebuie sa fi sofer, aman2 masinile au avut scoase toate sistemele de siguranta asa ca te trezesti tu comantand.
    Pe tine te conduce masina si femeia, la barbati e invers.
    0 0
  • @gtrazvan
    nu intelegce au oamenii astia care daca nu ai aceasi parere cu ei sar la atac cu jigniri, vorbesc in cunostint de cauza deoarce gt-r este controlat complet de calculatoarele de bord, cum credeai ca au reusit sa ajunga 100km/h in 3,6 sec cu o masa de 1789kg fata de turbo care are 1500kg amn2 avand 480 de cai tractiune toate rotile , iar distributia greutatii este asemanatoare , ei suprasolicita motorul care mentine turatia maxima in mom accelerari cea ce numai un pilot experimentat si foarte obisnuit cu masina ar putea realiza fara ajutoare de acest fel in schimb cu un porsche 911 turbo nu vei scoate intodeauna acelasi timp pt ca depinde de priceperea ta, chiar daca e cu mult mai ieftin gt-r nu faci o investitie pt ca atata cat dai pe ea atata o sa primesti...bafta
    0 0
  • hihihi
    PROBABIL CA UNII CARE SCRIU AICI ISI IMAGINEAZA CA ASTA E UN JOC VIDEO ~! NFS ?! "SOFER" E O MESERIE , TREBUIE SA DEMONTEZI MOTORUL SURUB CU SURUB(SI SA-L FACI LA LAOC), SA REPARI DIVERSE KESTII ETC. IAR LA CONCURSURI SPORTIVE SUNT "PILOTI".NOI , CEI CARE CONDUCEM MASINUTA LU` TATICU SAU NE DUCEM LA SERVICI SI INAPOI ACASA NU SUNTEM "SOFERI".......
    0 0
  • gtrazvan
    pt. asta care nu te-ai semant
    Carnet nu ai sigur, invata sa conduci si dupa sa vi cu comentarii.
    Soferia, mecanica, se invata in practica, nu in jocuri pe calculator si filme.
    Nu e singurul caz cand o masina cu raport km/cp mai mare are performante mai bune decat una cu kg/cp mai mic. Habar nu ai ce tehologie au masinile de mai sus, nu sti nimic, decat cateva cifre, habar nu ai cati cai putere se pierd prin o transmisie, dintr-o cutie, etc.
    La ce naiba comentati daca nu sti cu ce se mananca, nu ati condus deloc sau nici o masina de peste 300 CP, dar faceti comentarii de genul
    "ei suprasolicita motorul care mentine turatia maxima in mom accelerari cea ce numai un pilot experimentat si foarte obisnuit cu masina ar putea realiza"
    sau
    "chiar daca e cu mult mai ieftin gt-r nu faci o investitie pt ca atata cat dai pe ea atata o sa primesti...bafta"
    Ia zi tu ce sti despre GTR ???, sti ca in cea mai mare parte se face manual, sti ac pisele motoarelor inainte de asamblare sunt tinute in vid, sti ce elemante de carbon are, sti de cine sunt dezvoltate franele, sti ce producator de amortizoare au, sti ca are o transmisie cu 2 cardane (unica in lume) si de ce, sti ca fiecare cutie de viteze e reglata pe fiecare motor in parte ( si nu se potrivesc de la una la alta), sti ca la iesirea din fabrica au puteri diferite dar nu mai mici de 480 CP, sti de ce nu are faruri adaptive, sti de performantele mai vechilor GTR 32,33 si 34 sti ceva din toate astea ca sa te bagi aiurea in vorba si sa mai imi faci si mie observatie???
    Sau poate ne spui ceva de Porsche Turbo in afara de putere, repartitia maselor, si performate???
    Sau ai ideie de costurile de productie ale unei masini de gen, cat reprezinta fiecare procentual?? (concept-proiectare, fabricatie, reclama, dealeri etc.)
    Esti rupt omule, lasa-ne cu ineptiile tale.
    0 0
  • MASINI...
    ...cu majuscula amindoua. GT-R e vitrina tehnologica, Porsche nu are nevoie de explicatii. Sigur ca trebuie sa "stii cu volanu'" pentru a le conduce, sint puteri si reactii violente, indiferent de calculatoarele de la bord. Nu degeaba e la volan Bruno Senna.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru