VIDEO: Rossi castiga senzational in Moto GP la Catalunya in ultimul viraj

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 15.06.2009
Ultimul Mare Premiu desfasurat in Moto GP a adus un ultim tur de pista incredibil de spectaculos, cu patru schimbari de lider si cu Valentino Rossi castigand in ultimul viraj.

Taguri: Lorenzo, Moto GP, Rossi

Comentarii (11)

  • da , super cursa ! uite de asta tin eu cu Rossi :) pacat ca nu e transmis in Romania ... asta e... daca toata lumea trage numai la sportul cu 22 ticniti care urmaresc besica si nici macar nu stie sa dea cu piciorul in ea .... FORZA ROSSI !
    7 0
  • Hunter
    Bestial final...absolut demential !!!
    Iar comentatoru saracu mai ca facea cu inima....zici ca latra in timp ce aia doi se intrec pe circuit :)) Foarte foarte tare !!!
    Rossi asta...chiar e ceva de capu' lui :)
    3 0
  • nu a fost demential numai ultimul tur...Rossi si Lorenzo s-au duelat, practic, pe intreaga durata a cursei, insa ultimele cinci tururi au fost de-a dreptul incredibile!!!...intr-adevar, pacat k eurosport nu mai transmite MotoGP pentru ca este un adevarat spectacol...noroc cu DSF si Italia Uno...FORZA ROSSI #46 !!!!...
    2 0
  • @Hunter

    iti sugerez sa urmaresti comentariul italian sa vezi acolo ragusiti :))
    2 0
  • lucyk_21
    incredibil...
    ...cum poate aborda curba aceea, cand la intrare isi ia piciorul de pe motocicleta si il pune pe asfalt ! Nu am mai vazut niciodata asa ceva ! Doar Rosii putea face asa ceva...e un adevarat campion !
    3 0
  • alecstm
    DigiSport
    De luna viitoare abonati RCS&RDS vor putea urmari DigiSport. Cei de la RCS au cumparat drepturile de transmisie a MotoGP-ului de la Dorna. Inca nu se stie exact de cand, vor transmite cursele, dar in cursul acestui an sigur mai prindem cateva curse.
    0 0
  • @lucyk_21
    :)
    mai is cativa piloti care ridica piciorul de pe scarita. Cu aceasta manevra schimba centru de greutate.
    0 1
  • New link
    video asta cica l-au retras din cauza dopyright

    Incercati aici:

    http://www.youtube.com/watch?v=R6TkAIi4sWo
    0 0
  • superb
    superb, amandoi au fost de 10 !
    0 0
  • asa, asa...
    a trebuit o cursa ca asta ca sa va vina mintile la cap... unde-s acum ursii aia care-mi explicau mie ca schumacher e mai talentat ca rossi??? schumacher in fata lui rossi egal zero barat! si nu ma mai luati cu abureli ca e alt sport, ca de ce compari, etc... talentul in sport ca ramura de activitate e acelasi, indiferent de disciplina... iar ultimele 3 cele mai mari talente in sport sunt fara indoiala: Tiger Woods (golf), Valentino Rossi (motociclism) si Stephen Hendry (snooker)... nu neaparat in ordinea asta si f. greu de facut o delimitare intre ei... cine are de gand sa se ia in gura cu mine poate sa stea de pe acum jos, 4, vii la toamna!
    2 1
  • spectacol total..traiasca ungurii ca ei transmit..romanii...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru