VIDEO: Top Gear şi Ariel Atom, "liniuţă" cu două supercaruri şi o motocicletă

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 26.01.2011
Top Gear revine pe ecrane. Primul episod al seriei 16 îl aduce pe James May la volanul noului Ariel Atom V8. Modelul se duelează cu două supercaruri, dar şi cu cea mai puternică motocicletă din lume. Tiff Needell şi noul Stig sunt surprizele episodului.

Comentarii (19)

  • Superba "machetuta" !
    Ce poate fi mai frumos decat sa deti un Ariel Atom si sa iti petreceri unele weekenduri pe circuite celebre din Europa ?
    7 1
  • George
    Ce tare din masina s-a dat jos ala de la emisiunea FightGear
    5 14
  • "ala" e tiff needell!
    Si emisiunea se numeste"Fifth Gear"! :D
    16 2
  • Noul "The Stig" cred ca este Tiff. :D
    9 1
  • the hep
    doar asa de curiozitate am cronometrat timpul lui tiff needel cind a concurat impotriva motocicletei . 1.15.2 :D si in 2 zone a si fost "jenat" de motocicleta . verificati si voi ;)
    vechiul atom cu motorul de 4 cilindri era o bomba , asta e ceva nuclear . astept comparatia cu caterham v8
    5 0
  • Costi,si eu cred ca s-ar putea sa fi intrat si tiff in echipa topgear!
    Dar nu cred ca el e noul stig!
    2 0
  • "Ce poate fi mai frumos decat sa deti un Ariel Atom si sa iti petreceri unele weekenduri pe circuite celebre din Europa ?"

    un ariel, un circuit, si ploaie :)

    fenomenala masinutza asta, mai au sa-i bage si un turbo si sa o faca de 700 de cai / 600kg :)
    3 2
  • tomita
    daca era in format timetrial (adica atomul nu era incurcat in motor) era o diferenta mult mai mare.
    3 1
  • noul Stig lucreaza mai mult cu spatele masinii...se pare ca prefera mici derapaje controlate, iar masina l-a avantajat cu comportamentul ei supravirator...asta il face spectaculos...
    1 1
  • alta motocicleta...........
    nu au gasit alta motocicleta decat un BMW, puteau sa aduca o japoneza sau o italianca pursange si atunci atomul se facea molecula.
    0 9
  • Octavian
    bibi te inseli. Un motor tot timpul va pierde in fata unei masini pur sange pe circuit datorita aderentei in viraje. O motocicleta are 2 roti, o masina are 4.
    2 0
  • @bibi
    ce parte din cea mai puternica motocicleta in productie nu ai inteles?
    8 0
  • daca veneau cu una pursange RR pe linie dreapta recupera ce pierde in curbe, aici mai tine si de ciclistica motorului, asa ca...... nu este relevant, acum memti produc si motore tarii, sa fim seriosi, reclama la BMW
    Hadouken?????????????
    0 0
  • @bibi
    ciclistica motorului? asta de unde ai scos-o? Reclama la BMW ar fi frumos, ca ar insemna ca primesc bani.
    Mai pursange decat S1000RR? Unde? ce? E cea mai puternica motocicleta de 1000cc, iar in testele comparative intre Hayabusa, RSV4 R, CBR1000RR, ZX-10R so S1000RR, ultimul a iesit mereu invingator. Asa ca nu vorbi de motociclete "mai pur sange", pentru ca momentan, S1000RR face legea. Asa ca bine au facut ca au comparat cu aceasta motocicleta.
    2 0
  • un mic exemplu 2009 cea mai puternică motocicletă de serie, cei 200 CP provin din patru cilindri aşezaţi la 90˚. Motorul Twin Pulse al motocicletei GP06 a fost domolit pentru a putea fi utilizat pe drumuri publice, varianta originală trecând de 230 CP. Care cirula pe strada si au 230, sunt si prin romanica
    sa nu uitam celalalte marcii japoneze sau aprilia 4V tot 200CP care cu siguranta o bat fara nici o problema, testele se fac pt reclama, asa ca lasa testele.
    0 0
  • Ariel Atom e la fel de buna ca emisiunea si , desi sunt fan VAG , ma bucur ca a batut Veyron , fiindca e o adevarata masina de circuit : puternica , usoara , simpla si ieftina

    @Costi9b Tiff Nedell nu e prea bun pilot , cine nu ma crede sugerez sa caute "Audi Quattro vs Lancer" pe goa ...pardon Google la Videoclipuri , iar la faza cu iesitul din masina , e foate usor sa-l puna in locul lui Stig si sa taie la editare .

    Astept inrosirile .
    0 3
  • mda....
    ducati si aprilia sunt peninsulare. Japoneze sub nicio forma. Nu pune motociclete de grand prix si cele modificate cu motocicletele de serie. Nu toate testele sunt facute pentru reclama. Mai documenteaza-te cu privire la s1000rr si rsv4...
    0 0
  • Sunteti tari
    Acest videoclip a fost eliminat de utilizator.
    No coment
    0 0
  • pt tontiiii
    Cea mai rapida motocicleta de productie de serie din lume conform automarket.ro, Asphaltfigters Stormbringer, vine din Germania si poate accelera de la 0 la 300 de km/h in doar 13.9 secunde. Desi articolul este din 2009, trebuie sa aruncam o privire peste potentialul acestei motociclete.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru