VIDEO: Toyota isi invata clientii cum sa opreasca masinile care accelereaza de la sine

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 12.03.2010
Toyota a publicat un film de prezentare a pasilor pe care un client al unui hibrid al marcii trebuie sa ii realizeze pentru a opri masina in care se afla daca aceasat accelereaza de la sine putere.

Comentarii (15)

  • surprinzator, nu ma asteptam ca pedala de frana combinata cu mutarea in Neutral ar putea avea asemenea efecte .. incredibil :))
    11 0
  • Nasol dar corect
    Este regretabil ce s-a intamplat celor de la Toyota dar trebuie sa fi si handicapat daca vezi ca-ti accelereaza masina, sa nu o bagi in neutral, este ca si cum o scoti din viteza la o cutie manuala, dar americanii astia sunt atat de prosti ca trebuie sa le dai mura in gura.
    12 1
  • americanii,toyota si ardelenii
    daca nu scrie in manualulu de utilizare asta e,saracii traiesc dupa instructiuni si respecta regulile ad literam,cam greu cu improvizatia si intuitia pt ei era o data o vorba cum ca masina buna nu te invata mecanica

    PS:apropo copii cum or face,tot dupa instructiuni
    14 1
  • Razvan, cred ca-i destul de clar deja faptul ca toate "problemele" celor de la Toyota se trag de la dorinta unora de a face rau marcii si vanzarilor Toyota - evident spre beneficiul producatorilor autohtoni
    10 1
  • La cei care isi iau cu navigatie inclusa la orice model sau la modele care au problema aceasta, cand baga cheia in contact sa porneasca acest film de fiecare data.La urmatoarele modele ar putea sa puna butonul SKIP.....
    7 2
  • george
    MOVING FAST FORWARD
    @ gtrazvan

    Cine vinde masini in America trebuie sa stie ca acolo exista o singura conditie esentiala ca sa obtii un permis de conducere: sa respiri. In consecinta, cand stii ca ai de-a face cu astfel de clienti, ar fi bine sa le faci tu educatia necesara inainte sa le pui covrigu` in brate.

    BTW, ai vazut cum trebuie sa calci frana ca sa opresti? Cu ambele picioare...De ce oare?

    @ unckle

    Unii au vrut sa le faca probleme celor de la Toyota atat de rau incat au tinut pitite niste lucruri nasoale vreo 2 ani de zile. Si le mai tineau mult si bine daca nu-si frangea gamalia papagalul ala de politai asta vara...
    4 4
  • carcotasu
    dusmanii
    Sa fim seriosi, adica sunt atatea toyota prius si alte modele semnalate de americani cu probleme care nu au ramas accelerate incat ii o prostie sa zici de toyota ca face masini rele. Si tocmai la americani se intampla toate astea unde GM pierde enorm din cauza masinilor 'rele' de la toyota. Totul este un teatru pus la cale pentru a defaima toyota. Auzi domnule, sa nu poti opri un prius....(si sa mai cumperi masini facute de americani)
    P.S. Am opel nu toyota
    5 2
  • @carcotasu
    Evident.
    E clar ca pentru a atenua efectele crizei, americanii, cea mai egoista natie de pe Pamant, au adoptat o tactica specifica lor, si anume sa ii infunde pe altii.
    4 2
  • Poate stie cineva cum de numai in america se intampla situatii de genu asta. Defapt si in filme am vazut ca extraterestri ataca numai SUA
    5 1
  • priza de benzina
    nu inteleg de ce cei de la Toyota nu si-au urmarit mai cu atentie automobilele. Si in special Prius-ul, un simbol si pentru Toyota si pentru lumea auto. Pana de curand singurul hibrid.

    Coincidenta ciudata totusi ca in perioada asta cand pe toti marii producatori americani i-a palit in moalele capului o adevarata frenezie si s-au apucat sa iteasca capul cu cate o facatura de hibrid sau cu niste extra mega nemapomenite full-electrice (dar care lipsesc cu desavarsire), tocmai acum, cum spuneam imaginea hibridelor Toyota (in special) si al masinilor Toyota (in general) are de suferit.

    Valy are dreptate au gasit o victima si rednecksii isi vor indrepta atentia catre "superfiabilele" si "ultraconfortabilele" masini autohtone.
    3 1
  • Toyota a castigat in Suedia procesul intentat celor de la Volvo
    Presa suedeza a anuntat azi ca Volvo a pierdut procesul intentat de Toyota prin care Volvo declara in reclame ca Volvo XC60 este cea mai sigura masina din lume . Toyota i-a reclamat pentru ca aceasta reclama induce in eroare clientii, cei de Volvo neaducand nici un argument in favoarea lor . Mai multe detalii gasiti pe http://www.thelocal.se/25492/20100312/
    1 1
  • Lucica
    Prostie peste tot
    @Vlad,daca buricul industriei de filme s-ar muta din state la bucuresti,atunci ai sa vezi cum extraterestii vor ataca numai bucurestiul.Or sa=l puna la pamant,si or sa construiasca alt oras adevarat,iar manelele vor fi interzise,scoala va fi obligatorie,scrisul corect va fi si el obligatoriu. Vor munci numai extrateristii pentru noi .Mioriticii se vor tine numai de smecherii,ca pana acum?Cine nu indeplineste conditiile astea va fi trecut printr-o masina de tocat uriasa(Ca in filmul "The wall").
    E doar un scenariu de film!!!!!
    0 0
  • Gollum
    Chiar ca prostie peste tot
    Daca astfel de lucruri se intampla numai in State, cum se face ca si Toyota Romania a anuntat recall?
    Da dragilor, americanii vor sa profite la maximum de slabiciunea Toyota, dar nu mai incercati sa cautati scuze. S-au facut de ras esuand chiar la capitolul unde credeau ca stau cel mai bine: fiabilitate; ca in materie de design sau calitate a materialelor utilizate la interior nu au nicio treaba saracii...
    0 1
  • Detin toyota Avensis 2.0 d4d ,am depasit 250k km si nu s-a stricat niciodata,nici macar un surub.La recall am comparat pedala veche cu cea noua si nu era absolut nici o diferenta . O sa-i multumesc mereu unui bun prieten care mi-a recomandat masina asta,prieten care este director de vanzari la o reprezentanta Renault (in paranteza fie spus )
    1 0
  • albucatalin - AVENSIS
    Domnu albucatalin, faza cu stricatul - nici macar un surub sa nu se strice in 250k km e o gogomanie... doar daca ati invartit roata pe stand. Ca in Romania e imposibil sa nu fi schimbat la ea cate ceva pana la km astia. Acum mai este o chesti cu consumabilele -> masina in sine e consumabila si poate nu se pune... dar totusi o bieleta, un pivot, discuri... sa ne zici tot ce ai schimbat la ea si vom vedea.
    De ex discul e consumabil, dar daca se schimba la fiecare set de placute nu prea mai intra la consumabile.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru