VIDEO: Un sofer surprinde live accidentul unui Dodge Viper

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.10.2009
Filmul urmator, dovada pura a frustrarii celor care detin sute de cai putere si raman blocati in trafic, surprinde live impactul unui Viper cu un van, pe o autostrada aglomerata.

Comentarii (22)

  • florin
    ups!
    Graba strica Dodge Viper
    29 0
  • boghymark
    Lasa ca avea casco. Numai sa nu fi fost "imprumutata"de baietii de la service.
    15 0
  • cressty
    cauza cred ca a fost diferenta de lumina din tunel si lumina de afara.
    19 0
  • HA HA HA
    HAAA
    ASA SE INTIMPLA SI PE LA NOI CU ASTIA CU B.M.W-URILE SI-N GENERAL CU MASINILE "TARI" SECOND.....HAI PA
    25 8
  • NeoGalaxy
    Greseala a fost a celui din Viper pentru ca a schimbat banda la o viteza cam mare si evident fara sa se asigure... si a intrat... pe o banda pe care alte masini rulau foarte incet, din cauza aglomeratiei... Pacat de masina si daca o repara tot mai este ca forma initiala. Eh se mai intampla.
    7 3
  • Mda
    Bravo lui.

    Data viitoare o sa se asigure.
    8 0
  • pai da...
    a iesit din tunel si nu a vazut bine, dar nu mergeau cu asa mare viteza. de ce nu zice nimeni ca i s-au blocat rotile si s-a dus taras? nu mi se pare ok asta cu blocatul rotilor, dar in fine, ceri fineturi de la un camion?
    8 1
  • viper
    rotile s-au blocat pt ca viper modelul acela nu are abs. cat dspre HA HA HA fii mai putin complexat si mai mult obiectiv si o sa fie mai bine pt toata lumea. sunt intradevar f multi soferi care imping prostia la extrem, insa nu cred ca trebuie sa generalizam pe o anumita categorie sau firma auto. cat despre masinile tari second, cumpara-ti tu M3 nou si prezintani-l si noua!
    numai bine!
    10 7
  • OFTICOS
    :))
    SA INTEEG ALIN CA AI BMW M3:)) HAI NU TE MAI OFTICA CA AVEA DREPTATE, NUMAI COCALARI VEZI PE BMW
    9 7
  • bbbobbbo
    depasire pe dreapta
    In plus fata de ce s-a spus mai sus, ca nu s-a asigurat la schimbarea benzii si diferenta de lumina tunel / afara, cea mai grosolana chestie mi se pare intentia lui de a depasi pe dreapta. In Romania vezi frecvent asa ceva si d-aia nu mai surprinde pe nimeni.
    In tarile mai civilizate depasirea se face pe stanga, iar asta cu Viper-ul nervos fiind, incearca sa depaseasca pe dreapta unde a avut ghinionul sa dea peste coloana oprita. De fapt, pe toata durata filmuletului a mers cam la fel cu cocalarii de trafic de la noi, manevre din scurt etc.
    4 2
  • valentin
    viper
    sigur e romanas de al nostru carcas pripasit prin tari straine ....loll
    oricum franele sunt putin spus eficiente, deh se stie ca americanii nu prea stiu sa faca masini care sa mai si vireze si care sa mai si franeze, le fac foarte usoare , ii pun un motor de 4500 cmc din care deabia sunt in stare sa stoarca 200 cp ....lolll si uita sa mai puna si un sistem de franare eficient sau o suspensie sport......deh ma bucur ca a crescut pretul la benzina si ca hummerul l-au cumparat chinezii, in 3-5 ani o sa isi cumpere toti smart si fiat 500
    5 3
  • om prost
    Ala chiar no avut ce face cu masina.....
    Trebuia sa mio dea mie ca aveam vreo 2-3 mii sa o aduc incoace.
    1 4
  • eu
    Din cite stiu Viper nu vine echipat cu ABS si nici cu servodirectie
    5 0
  • Logan rulez
    Tot Loganul e cel mai tare! Pai daca avea asta cu Corvette-ul un Logan mai accelera el asa la iesirea din tunel? Cel putin la Logan avea ABS standard, iar repartia/ intretinerea este mult mai ieftina. Cat despre SH-urile astea, voi ziceti ca asa de prosti sunt nemtii astia incat isi vand supercar-urile lor (BMW M3, ...) si isi cumpara Logan/ Sandero? Bai inteligentule....
    1 5
  • MArian
    cel care filma
    dar de ala de-l filma de ce nu zice nimeni nimic? Ca tot cam la fel mergea :)
    3 0
  • wow
    Cat despre SH-urile astea, voi ziceti ca asa de prosti sunt nemtii astia incat isi vand supercar-urile lor (BMW M3, ...) si isi cumpara Logan/ Sandero? Bai inteligentule....
    Cine isi vinde M3ul in Germania ca sa isi cumpere Logan mai nebunule? Hai sa nu exageram, nici sa zicem ca Logan e cea mai proasta ( pt ca nu e ) dar nici sa o comparam cu M3 ca incepem sa aberam.
    3 1
  • uncocalar
    Depasire pe m...
    Depasire pe dreapta zici ? Da ala cu camionul ce mortii mamii lui cauta pe banda a 3-a ? Te cred si eu ca l-a depasit pe dreapta, doar nu era sa stea in curul lui de camion basit ! A, ca boul a trecut direct de pe banda 3 pe banda 1, FARA SA SE ASIGURE, e altceva...ideea e ca de la camion a pornit totul.
    3 2
  • @haha; OFTICOS; bbbobbbo
    Deci cand vad ce bizoni comenteaza si cate terminati sunteti imi dau seama printre ce frustrati si terminati traim.

    haha - terminat frustrat, genul "daca eu nu am sa nu aibe nici altii"

    OFTICOS - cred ca tot haha este, daca nu - oricum un bizon care catalogeaza omul dupa masina sau invers, parca pe AUDI sau Mercedes nu vezi o grammada de cocalari...

    bbbobbbo - invata mai bizon terminat regulamentul, ca esti genul care claxoneaza de prostie.
    Cand drumul este delimitat de benzi trecerea prin dreapta nu se numeste depasire prin dreapta, terminatule.
    Bizoni de trafic, mergeti permanent pe banda din stanga si comentati fara sa aveti habar de regulament.
    Cocalari sunt tot stolul tau de r_ _e si imbecilii care te-au invatat pe tine legislatie, ca mor cand vad zeci de prosti si terminati ca voi, rupti si tari in gura.
    4 1
  • sa nu ami vorbim...
    sa nu mai vorbim ca toti cocalarii si bizonii astia prosti nu sunt in stare sa comenteze cu un nick inregistrat, comenteaza "undercover". :))
    3 0
  • bbbobbbo
    @gtrazvan
    Eu nu claxonez: claxonatul este interzis prin regulament in oras, cu exceptia unui pericol iminent. Apoi, este impotriva bunului simt sa claxonezi: poate omul respectiv are o problema.

    Nu merg niciodata pe banda din stanga, decat daca (1) drumul pe dreapta este impracticabil (gropi, masini parcate etc.), vreau sa depasesc alta masina, sau vreau sa virez stanga.

    Stiu si eu ce este o depasire, si anume ajungerea pe contrasens si revenire, insa chiar si atunci cand ai mai multe benzi, faptul ca le schimbi una dupa alta, cu scopul de a ajunge INAINTEA altei (altor) masini, in limbajul comun tot depasire se cheama (si inca una periculoasa, de neam prost)

    In final, iti sugerezi sa faci o vizita in Germania, sa vezi conduita de mers pe autostrada, dar la ce mod vorbesti fac pariu ca si ajuns acolo sa cumperi vreun sh si sa-ti etalezi apoi ghiulurile cu manelele la maxim pe aici.

    Oricum oameni ca tine n-or sa invete nici intr-un secol ce e ala bun simt.
    3 1
  • @bbbobbbo
    1.Atat timp cat circul in Romania si o sa am bizoni lipiti de banda, o sa crosetez in draci ascultand Massive Attack, Anansie etc..
    Ca tot vorbea domnia dv de Germania ar fi trebuit sa observi ca acolo si daca ai 200 km/h tot nu mergi pe banda a 3-a daca a 2-a e libera, acolo si in oras elibereaza banda din stanga, acolo exista civilizatie.

    NU o sa astept la mila si eventual si injuriile Bizonilor care nu vor sa se dezlipeasca de o banda si care sunt cu zecile, asa ca, comentariile tale sunt de prisos, in Romania, nu cei care croseteaza sunt Bizoni si marlani, pt. ca daca ai avea banda libera nu-si mai are rostul crosetatul.
    Maneaua e lipita de banda nu croseteaza.
    2 1
  • pt gtrazvan si bbbobbbo etc...
    Constat cu mahnire, pe zi ce trece, ca noi romanii, orice am face, suntem unii impotriva celorlalti... Nu poate exista un subiect de discutie, pe orice tema, fara ca majoritatea sa ajunga la atacuri la perosoana si sa se umfle in pene pentru orice nimicuri... Cred ca suntem incurabili...
    Majoritatea romanilor nu au responsabilitatea cuvintelor si putem oare sa le cerem responsabilitatea faptelor... ?!...

    Semnez cu un nick ... "undercover" ... de frica...
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru