VIDEO: Viitorul BMW X3, spionat în Munchen

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 17.05.2010
Viitoarea generaţie a lui BMW X3 a fost surprinsă în timpul testelor în Munchen. După cum puteţi vedea, modelul are dimensiuni exterioare cumparabile cu cele ale actualei generaţii X5.

Via | Leblogauto

http://www.leblogauto.com/2010/05/spyshot-BMW-x3.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+leblogauto%2Factualites-automobile+%28Le+Blog+Auto+-+Actualit%C3%A9s+automobile+et+videocast%29

Comentarii (5)

  • Opinie
    La exterior pare ca au ”dezumflat” vechiul X5 si astfel au noul X3. Vechiul X3 nu-mi placea estetic. Sa vedem cum va arata cel nou. Nu e rau sa preiei un design castigator (X5) si sa-l adaptezi la un model nou. O fac multi constructori in zilele acestea.
    3 1
  • andr3i
    l-au spionat de l-au zapacit, sa apara odata si gata.
    toata lumea stie k o sa fie un X5 mai mic cu aceleasi motorizari si dotarii de pe fratele mai mare.

    ecuatia e simpla: X5 - 10% din componente = X3.
    2 3
  • VALENTIN
    aha
    se prefigureaza mai suportabil dpdv al designului, oare cati $$ si-a luat cel care a filmat masina ?
    1 0
  • Evolutie
    Pare mai frumos din pdv vizual decat actualul x3, si care din punctul meu de vedere este singurul model din gama BMW nereusit estetic.
    2 0
  • Fatza pare sa semene mult cu prima generatie X5, versiunea face-lift , aliniata totusi la actuala generatie a deign-ului BMW.

    Indraznesc chiar sa cred ca va fi ceva mai frumos decat actualul X5.
    BMW pare ca la fiecare nou model face un pas spre definitivarea unui design unic, contemporan, memorabil si care sa nu se demodeze in timp.

    Multe exercitii stilistice ale lor sunt opere de arta dar parca atunci cand asambleaza intregul ramane intotdeauna cate un element care te face sa crezi ca acela este un colaj peste un design perfect.

    Peste inca o generatie au sansa sa ajunga la echilibrul acela care va arata potrivit si peste 20-25 de ani...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru