Viitoarea generaţie Volkswagen Tiguan va avea 3 variante de caroserie

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 03.04.2012
Viitorul Volkswagen Tiguan va fi dezvoltat pe noua platformă modulară MQB. Aceasta îi va permite crossover-ului să se prezinte publicului în trei variante de caroserie.

Esential

50 de centimetri ar putea fi diferenţa dintre varianta cu ampatament mărit şi cea standard a viitorului Tiguan.

Volkswagen va aduce pe piaţă o nouă generaţie Tiguan abia în 2014. Până atunci, inginerii din Wolfsburg vor lucra la viitorul crossover şi vor încerca să aducă publicului un produs nou cu mai multe variante de caroserie decât predecesorul său.

Dezvoltat pe platforma modulară MQB, viitorul Tiguan va putea oferi publicului varianta actuală cu cinci uşi, una coupe, cu trei uşi, şi chiar una cu ampatament mărit.

Aceasta din urmă ar putea fi mai mare cu 50 de centimetri decât cea standard şi ar putea fi destinată exclusiv pieţei din Statele Unite, mare amatoare de crossovere cu dimensiuni generoase. Creşterea în ampatament ar putea permite inginerilor germani să gândească o configuraţie cu şapte locuri, aşezate pe trei rânduri, o practică tot mai des întâlnită în acest segment.

Dacă varianta cu ampatament mărit va fi destinată pieţei din Statele Unite, cea cu trei uşi va fi orientată în schimb către Europa, acolo unde publicul este mai receptiv la inovaţii în materie de design.

Sub capota viitorului Tiguan se vor afla motorizările diesel şi benzină cu patru cilindri, deja familiare publicului, însă nu este exclusă şi o versiune hibridă.

via l autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru