Viitorul Audi TT-RS va avea 340 de cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 29.10.2008
Versiunea de performanta a modelului Audi TT va debuta la mijlocul lui 2009 si va avea 340 de cai putere.

Esential

340 de cai putere va avea Audi TT-RS
4.5 secunde ii vor fi necesare lui TT-RS sa atinga 100 de km/h.

Audi vrea sa exploateze la maxim potentialul de piata al modelului sportiv TT si pregateste lansarea unei versiuni de performanta a coupe-ului. Este vorba de mult asteptata versiune TT-RS, intens spionata pe Nurburgring, care va fi disponibila cel mai probabil in doua variante de caroserie: coupe si cabrio.

Din nefericire, informatiile despre ceea ce se va ascunde sub capota lui TT-RS au fost invaluite intr-un mister total pana astazi. O scrisoare trimisa de oficialii Audi catre un dealer a dezvaluit insa faptul ca sub capota versiunii de performanta TT se va afla un motor TFSI de 2.5 litri conectat la o transmisie cu sase rapoarte.

La capitolul resurse, TT-RS va sta foarte bine, motorul pe benzina urmand sa ofere 340 de cai putere si un cuplu motor de 450 Nm. Performantele vor fi demne de celelalte modele sportive Audi, TT-RS urmand sa atinga 100 de km/h in doar 4.5 secunde.

Chiar si asa, TT-RS se anunta a fi unul dintre cele mai economice modele sportive de pe piata, nemtii promitand un consum mediu sub 10 litri la 100 de km.

La exterior, Audi TT-RS se va individualiza prin prizele de aer mai mari, tevile de esapament ovale cu finisaj cromat si jantele de 18 inch din aluminiu.

La interior versiunea va fi personalizata cu insertii din aluminiu, indicativul RS la nivelul bordului si al instrumentelor, scaunele din piele alcantara si cusaturile argintii.

Fanii modelelor din Ingolstadt vor fi nevoiti sa astepte venirea pe lume a noului membru din gama TT pana in vara anului viitor.

via | Worldcarfans

Taguri: Audi, TT, TT-RS

Comentarii (1)

  • http://atanase.labrute.fr
    gasiti un joculet foarte dragut, cere doar 5 minute pe zi, merge jucat la munca, scapa de plictiseala.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru