Viitorul Corvette C7 ar putea fi desenat in Europa

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 12.03.2010
Directorii GM vor sa schimbe design-ul viitoarei generatii Corvette pentru a face modelul mai atragator pentru tineri. Calitatea materialelor de la interior va fi dusa la un alt nivel.

Americanii de la General Motors au solicitat schite de design pentru noul Corvette de la toate cele zece studiouri de design pe care le detin. Acestia vor sa faca viitorul Corvette C7 mai atragator pentru piata internationala, ceea ce inseamna ca designerii din Europa vor avea un cuvant de spus in ceea ce priveste aspectul viitoarei generatii Corvette. Pe langa atractia publicului international, cei de la GM vor sa obtina simpatia tinerilor, care nu erau atrasi in mod deosebit de Corvette in comparatie cu rivalii acestui model.

Cei de la GM nu vor sa schimbe prea mult design-ul lui Corvette de teama ca acest model sa nu isi piarda identitatea. Problema principala la aspectul lui Corvette – in opinia celor de la GM – este faptul ca masina pare sa fie mult mai mare si mai voluminoasa decat este cu adevarat. Noul design al lui Corvette ar trebui sa reflecte perfomantele deosebite de care da dovada acest model si sa aiba o alura mult mai agresiva.

Directorii General Motors sunt inca in ceata atunci cand vine vorba de intuit ceea ce doresc clientii tineri de Corvette. In timp ce schimbarea cu 180 de grade a marcii Buick a fost de bun augur pentru cei de la GM, americanii sunt inca nehotarati in privinta unei modificari la fel de importante in cazul lui Corvette.

Pe langa design-ul nou, cei de la GM doresc sa imbunateasca si materialele de la interior, precum si calitatea generala a modelului.

Via | Autoweek

Comentarii (3)

  • ...
    Cam futurist,arata bine totusi !
    3 0
  • daaaaamn 8->
    daca ar arata asa recunosc ca ar fi cea mai frumoasa masina din lume...mai frumoasa decat reventon si camaro :X
    1 1
  • Renault-Nissan ar putea cumpara in 2011, 10 % din actiunile GM
    http://blogs.wsj.com/source/2010/03/12/renault-nissan-gm-alliance-could-rev-up-global-auto-sector/
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru