Viitorul Honda Civic va fi lansat in 2011

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 22.05.2009
Publicatia japoneza Mag-X a dezvaluit faptul ca viitoarea generatie Honda Civic va fi lansat in 2011 si va avea si o versiune hibrida. Modelul va imparti trenul de rulare cu hibridul CR-Z.

Viitorul Honda Civic va fi echipat cu un propulsor de 1.5 litri ce va fi acompaniat de un motor electric cu ajutorul tehnologiei Motor Assist technology. Unitatea de 1.5 litri va fi impartita cu viitorul CR-Z si va fi disponibila atat cu o transmisie automata CVT, cat si cu o transmisie manuala cu sase trepte.

O revista japoneza a dezvaluit faptul ca versiunea de productie a acestui model ar putea fi prezentata la editia de acest an a Salonului Auto de la Tokyo. Potrivit japonezilor de la Mag-X, Honda doreste sa vanda 850 de unitati Civic pe luna in Japonia, pe cand tinta de vanzari in Europa este de 2.500 unitati pe luna. Modelul va fi lansat in 2011, iar versiunea hibrida a lui Civic va fi, alaturi de Insight, un competitor al lui Prius.

Via | Autoblog | Mag-X

Comentarii (4)

  • yuppy
    mi-ati luminat ziua :)
    multumesc!
    6 1
  • george
    TINTE SUBTIRI
    Chiar si pentru un public select, tintele astea mi se par extrem de modeste...Chiar asa de scumpa o sa fie?
    2 5
  • talmes balmes
    Tintele-s pentru viitorul Civic Hibrid.
    Articolul e incomplet si ravasit total, sunt amestecate informatii de la un model cu cele de la alt model, poza apartine modelului european, despre care nu se discuta in articol.
    Spre exemplu, daca CR-Z se pare ca va avea motorul de 1.5, motorizarea pt Civic Hibrid inca nu e nici macar presupusa, singurul zvon fiind legat de un 1.8 hibrid.
    Titlul atricolului induce si el in eroare.
    2 1
  • Dragos
    Hmm...
    http://www.automarket.ro/stiri/conceptul-honda-osm-prezentat-la-londra-13542.html

    eu asa cred ca va arata
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru