Viitorul Mazda6 va prelua liniile conceptului Shinari

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 23.11.2010
Designul prototipului Shinari va sta la baza formelor pe care ni le va prezenta Mazda pe noua generaţie Mazda6.

Conceptul Shinari, prezentat de Mazda în această toamnă, va sta la baza liniilor de design ale viitoarei generaţii Mazda6. Informaţia a fost publicată astăzi de Automotive News, care citează surse din interiorul producătorul japonez.

Shinari Concept a fost desenat de Ikuo Maeda, noul şef de design al mărcii nipone, şi reprezintă pasul pe care Mazda îl face de la Nagare, precedentul concept care aducea un nou suflu în creaţia producătorului din Ţara Soarelui Răsare. Conceptul a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Los Angeles şi reprezintă noul limbaj de design al celor de la Mazda, denumit KODO (Suflet în mişcare). Shinari a fost creat în colaborare de cele trei mari centre de design ale constructorului japonez: cel european, cel japonez şi cel american.

Noua generaţie Mazda6 va fi prezentată în primăvara lui 2012, cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva. Modelul va utiliza aceeaşi platformă, dar va primi îmbunătăţiri atât la nivel estetic, cât şi la capitolele ţinută de drum, direcţie şi tehnologie.

via | Automotive News (înreg.)

Comentarii (6)

  • inseamna ca va avea tendinte coupe cu 4 usi...oricum fain conceptul...sa nu ziceti iar ca a copiat nu stiu pe cine...ca de data asta nu-i asa
    6 0
  • as21ro
    @ian
    acum in afara de grila si masca fata, nu aduce putin cu jaguar? sincer...mie asa mi se pare...
    0 8
  • absolut superba!
    5 1
  • eu zic ca au copiat loganul. nu vedeti ca are 4 roti?
    12 0
  • oricum frumos conceptul designerii de la mazda merita o bere!
    8 0
  • a copiata....
    a copiat , "Bwm marcades, pisat, galf", mai ales logan dacia
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru