Viitorul model Aston Martin va fi produs in afara UK

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 23.11.2007
Este primul model Aston Martin care va fi construit in afara Marii Britanii.

Esential

93 de ani de istorie Aston Martin in care productia a fost realizata doar in Marea Britanie.

Conform publicatiei Financial Times este aproape sigur ca Aston Martin va construi un nou model in afara Marii Britanii. Publicatia britanica isi sustine acesta informatie prin documente interne ale companiei Aston Martin.

Construirea unui nou model Aston Martin in afara Marii Britanii este o premiera in cei 93 de ani de istorie a marcii englezesti. Conform unei persoane apropiate de unul dintre principalii investitori de la Aston Martin, in saptamanile urmatoare britanicii vor alege o companie pentru construirea viitorului model. Lista cuprinde fabricile Pinifarina, Magna din Austria, Karmann Group din Germania si Valmet, un grup finlandez care asambleaza modele Porsche.

Cel mai probabil, noul model, denumit Rapide, va fi coupe-ul cu patru usi asteptat sa intre pe piata la sfarsitul anului 2009. In prezent, la uzina din Gaydon, productia atinge pragul maxim, britanicii incercand sa faca fata cererii pentru V8 Vantage, DB9 si DBS.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru