Viitorul Opel Astra "fura" designul lui Insignia?

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 07.08.2008
O serie de fotografii spion au surprins noul Opel Astra in Olanda. Hatchback-ul va debuta anul viitor la Frankfurt.

Anul viitor Opel pregateste noul Astra, hatchback-ul de mare succes urmand sa debuteze cel mai probabil in toamna lui 2009, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

O serie de fotografii spion, surpinse pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, Olanda, au tradat insa dimensiunile si o mica parte din liniile de design ale noii generatii.

Viitorul Astra va fi dezvoltat pe celebra platforma globala Delta, introdusa de GM si anuntata deja si pe viitorul hibrid Chevrolet Volt. Designul va adopta filosofia noua, introdusa de Insignia anul acesta la Londra. Influente ale noului insignia se vor regasi si la interior si la exterior.

Ca si in prezent, noul Astra va oferi mai multe derivatii de caroserie printre care: break, coupe, sedan si cabrio cu acoperis electric hardtop. Gama de motorizari va fi una foarte larga, asa cum Opel ne-a obisnuit de ceva ani incoace.

Clientii vor putea opta pentru propulsoare cu capacitati cuprinse intre 1.4 litri si 2.0 litri, supraalimentate, acesta din urma fiind asteptat pe versiunea de performanta OPC, unde ar trebui sa dezvolte 250 de cai.

Entry-level-ul de 1.4 litri supraalimentat va fi introdus la inceputul lui 2010 si va oferi mai multe versiuni cu puteri cuprinse intre 120 si 140 de cai si valori ale cuplului intre 175 si 200 de Nm. Motorul de 1.4 litri va inlocui actualele unitati de 1.6 si 1.8 litri si va oferi un consum imbunatatit cu 8%.

via | CarScoop

Comentarii (2)

  • 1.4l si 140CP suna bine
    si daca consuma si cu 8% mai putin e bine!!
    .. dar partea frontala pana la oglinda e mare si urata la fel si spatele de la portiera din spate incepand.
    mai bine ii puneau fata si spatele de Peugeot 307-308 !!
    1 0
  • Pritene nu ai cum sa iti dai seama care vor fii formele finale alae masini, cat despre peugeot ei c ale lor nemti cu ale lor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru