Viitorul Renault Megane, complet descoperit

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 02.06.2008
AutoExpress a oferit imagini la rezolutie mare cu viitorul Renault Megane, identice cu cele publicate in luna aprilie.

Oficialii Renault s-au straduit indelung sa tina departe de ochii presei formele viitoarei generatii Renault Megane. Din fericire pentru public, jurnalistii de la AutoExpress au publicat o serie de imagini surprinse in uzina unde Renault asambleaza primele exemplare pilot. Imaginile oferite astazi sunt la rezolutie mare, spre deosebire de cele oferite la sfarsitul lunii aprilie.

Fotografiile spion dezvaluie interiorul si exteriorul viitorului Megane, spulberand orice urma de mister pe care francezii au incercat sa o arunce asupra modelului.

Inspirat in mare parte din liniile conceptului Megane Coupe, dezvaluit in premiera la Salonul de la Geneva, viitoarea generatie va fi disponibila publicului in varianta de caroserie cu trei si cinci usi. Designul noii Laguna, care traseaza o noua filosofie estetica pentru Renault, se regaseste in special la interior, unde se pare ca francezii incearca sa gaseasca reteta perfecta pentru a multumi un public din ce in ce mai pretentios.

Versiunea de productie a noului Renault Megane va debuta oficial la Paris in aceasta toamna, urmand ca francezii sa lanseze hatchback-ul si in Romania la sfarsitul lui 2008 sau inceputul lui 2009.

via | AutoExpress

Comentarii (6)

  • tarziu
    aceste poze sunt pe internet de pe data de 7 mai
    insa automarket de abia acum lea gasit
    0 0
  • lamurire pentru bbi
    Imaginile au aparut si la noi pe site inca din data de 30 aprilie (http://www.automarket.ro/stiri/primele-imagini-cu-viitorul-renault-megane-11391.html)
    Cele publicate astazi sunt la rezolutie mare si 0ofera posibilitatea observarii mai atente a detaliilor de design. Urmariti-ne in continuare!
    0 0
  • ok
    eu am spus ca exact aceleasi imagini pe care le-ati postat astazi erau pe net de pe data de 7 mai
    exact aceleasi poze
    0 0
  • arata al drq d bine
    0 0
  • ARATA CHIAR BINE...
    0 0
  • okey
    o schimbare in bine, mult in bine a lui megane. abia astept sa imi schimb clio symbol cu asta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru