Volkswagen a confirmat producţia lui Bluesport

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 03.07.2010
Volkswagen Bluesport este gata să intre în producţia de serie. Versiunea standard va fi echipată cu un propulsor diesel de 2.0 litri care produce 178 de cai putere.

Esential

24.000 de euro va costa Volkswagen Bluesport

Volkswagen Bluesport a fost prezentat pentru prima dată publicului în cadrul Salonului Auto de la Detroit din 2009. O sursă din interiorul companiei germane a declarat pentru jurnaliştii de la AutoExpress ca Volkswagen este gată să introducă în producţia de serie modelul Bluesport.

Versiunea standard a lui Volkswagen Bluesport va dispune de propusorul diesel de 2.0 litri capabil să producă 178 de cai putere. De asemenea, modelul constructorului din Wolfsburg va putea fi comandat alături de motorul de 1.4 litri TFSI sau de cel de 2.0 litri turbo. Unităţile oferite de germani vor fi cuplate unei transmisii manuale cu şase viteze sau unei cutii DSG cu dublu ambreiaj.

În ceea ce priveşte performanţele, Volkswagen Bluesport cu motor de 2.0 litri diesel va putea sprinta de la 0 la 100 de km/h în aproximativ 6 secunde. Modelul german va dispune de tehnologia Stop&Start, iar emisiile de CO2 ale acestuia vor fi de sub 120 de g/km. Vânzările acestui model vor începe în 2013, iar preţul se va situa în jurul sumei de 24.000 de euro.

Via | AutoExpress

Comentarii (4)

  • frumos... mai ales pe langa renault wind...
    13 9
  • nn
    sigur asa o sa fie modelul de serie.. fooooaarte sigur :)) .. =))
    7 4
  • Vasilon
    Nu as da dacia mea 1300 pe porcaria asta nici 10 daca imi da!!Cred ca pe asta o segmentezi de 10 ori iar pe a mea 1 data
    4 9
  • design searbad
    nu e cine stie ce... mie nu-mi inspira nimic
    5 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru