Volkswagen a deschis o nouă uzină în Germania, la Osnabrück

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 18.03.2011
Numărul uzinelor pe care Volkswagen le deţine în Germania a crescut în această săptămână, după ce constructorul din Wolfsburg a deschis fabrica de la Osnabrück.

Volkswagen a inaugurat ieri o noua uzină de producţie în Germania. Este vorba de fabrica de la Osnabrück, în care constructorul german produce începând din această săptămână noua generaţie a lui Golf Cabriolet. Nu vorbim de o uzină nouă construită de la zero de Volkswagen, ci de un sit de producţie adaptat care a aparţinut în trecut companiei Karmann. 

Volkswagen va investi până la finalul acestui an 300 de milioane de euro în situl de producţie din Osnabrück, capacitatea anuală de producţie a uzinei fiind de 100.000 de vehicule. la noua fabrică lucrează 1250 de oameni, numărul angajaţilor urmând să crească în viitor până la 1800.

Pe lângă Golf Cabrio, noua uzină Volkswagen de la Osnabrück va găzdui în viitor, prin extinderea capacităţii de asamblare, şi producţia modelelor Porsche Boxster şi Cayman. 

via | Volkswagen

Comentarii (3)

  • Degeaba
    Niciodata nu or sa ajunga la nivelul tehnologic pe care il are dacia. Mi-a zis un prieten de-al unui vecin unde sta varamiu' ca ce a vazut acolo nu i-a venit sa creada. Parca era similar cu zebra 51 sau cam asa ceva zicea
    8 16
  • ...
    Comentariul tau e super!
    hhahaha

    PS
    varamiu' se scrie varu-miu, de la
    varul meu
    varu'
    9 0
  • Are multa AI (artifishal inteligens)
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru