Volkswagen a lansat noul Touran Freestyle

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 01.06.2009
Volkswagen a anuntat lansarea unei versiuni speciale a modelului Touran, botezata Freestyle. Editia vine cu un set de accesorii estetice si cu un consum imbunatatit.

Volkswagen vine in intampinarea publicului de pe piata monovolumelor cu cel mai economic si sportiv model Touran din toate timpurile. Botezata

Touran Freestyle, editia speciala combina cu succes tehnologia de ultima ora, in materie de protectia mediului, cu un look sportiv si o dinamica mai buna, promitand un consum mai redus cu 0.6 litri/100 de kilometri.

Aspectul exterior a fost imbunatatit cu un set de jante Sedona de 16 inch din aliaj, in timp ce in habitaclu isi face loc sistemul de navigatie RNS 310 si display-ul multifuntional.

Sub capota, clientii vor putea opta pentru doua motoare pe benzina de 102 si 140 de cai putere, doua diesel-uri de 105 respectiv 140 de cai putere sau pentru o unitate EcoFuel de 150 de cai putere.

via| AutomobilesReview

Comentarii (1)

  • miller
    am un touran din 2004, dar pt touran din 2007-2010 stiam ca exista un diesel de 2000cmc cu 170 cp si transmisie DSG.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru