Volkswagen a lansat o gama de accesorii pentru Golf VI

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 13.02.2009
Volkswagen a lansat o gama de accesorii si de jante noi pentru Golf VI.

Volkswagen ofera o doua modele noi de jante de aliaj pentru Golf VI, alaturi de o gama de accesorii care fac modelul mai atragator si mai practic. Jantele sunt disponibile pe dimensiunile de 17 si 18 inch. Aceste jante sunt vopsite intr-o nuanta stralucitoare de argintiu, iar jantele de 18 inch pot fi comandate intr-o nuanta numita “Topaz Sterling Silver”.

Designerii Volkswagen au creat bare de protectie restilizate, un set de praguri laterale si un spoiler care va fi amplasat pe luneta. Capacitatea de incarcare a lui Golf este marita cu ajutorul unui portbagaj care se poate monta pe sinele de pe plafon. Portbagajul a primit un organizator, care va ajuta posesorii de Golf sa isi aranjeze bagajele intr-un mod eficient.

Via | MotorAuthority

Vineri 13 februarie, ora 17:00, CHAT LIVE pe Automarket cu Mihai Panaitescu - cel mai cunoscut designer auto roman. Pentru informatii si inscrieri INTRATI AICI!

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru