Volkswagen a lansat pachetul R-Line pentru Tiguan

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 04.11.2011
Pachetul R-Line pentru Volkswagen Tiguan a debutat în oferta constructorului german, iar acesta este oferit doar în echipările Sport&Style.

Volkswagen Tiguan a primit un pachet R-Line, împărţit în două kit-uri separate: interior şi exterior. În timp ce pachetul de exterior era deja cunoscut, fiind lansat la Salonul Auto de la Frankfurt alături de pachetul R-Line pentru Polo, accesoriile pentru interiorul lui Tiguan nu au fost dezvăluite până acum. Ambele pachete R-Line pentru Tiguan sunt disponibile pentru echipările Sport&Style din gama crossoverului german.

Pachetul R-Line pentru exterior include un set de bare de protecţie cu un design agresiv, un spoiler amplasat pe plafon, un difuzor de aer spate, un set de logo-uri R-Line, set de ornamente din aluminiu pentru praguri şi un set de jante din aliaj de 19 inch, echipate cu anvelope de 225/40. Pachetul R-Line pentru exterior poate fi combinat cu nuanţele Candy white, Reflex silver metallic, Deep Black pearl effect, Night blue metallic şi Pepper grey metallic. În Europa, kit-ul R-Line pentru exteriorul lui Tiguan costă 2.460 de euro.

La interior, elementele R-Line includ un set de scaune sport, tapiţerie specială, un volan sport, capitonaj plafon negru, pedale din aluminiu şi sigle R-Line.

Acesta costă 840 de euro, dar preţul urcă la 2.120 euro dacă optaţi pentru tapiţerie din piele. Volkswagen Tiguan facelift pleacă de la 22.631 euro cu TVA inclus pe piaţa din România.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • mie im place 90% VW
    mai putin preturile
    pana la urma gusturile nu se discuta
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru