Volkswagen a lansat Passat CC R-Line

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 16.12.2009
Versiunea R-Line a lui Passat CC vine sa completeze gama de personalizari exterioare si interioare ale modelului cu o serie de elemente sportive.

Volkswagen a anuntat oficial lansarea versiunii cu accente sportive R-Line pentru modelul Passat CC. Versiunea coupe cu patru usi a lui Passat beneficiaza astfel de tratamentul estetic aplicat altor sapte modele din restul gamei Volkswagen: Golf, Scirocco, Touran, Tiguan, Passat, Passat Variant si Touareg

Volkswagen Passat CC R-Line beneficiaza de aportul estetic al unor jante Mallory de 18 inch incaltate cu pneuri 235/45, partea frontala fiind dominata de un spoiler restilizat vopsit in culoarea caroseriei, la fel ca noile praguri laterale. O alta modificare aparuta la exterior este reprezentata de stopurile fumurii aplicate pe spate si de logo-urile R-Line aparute pe aripi.

Modificarile de la interior incep prin volanul cu trei spite acoperit cu piele si se termina prin placile din aluminiu de pe portiere si de pe spita centrala a volanului care te anunta ca te afli intr-o versiune speciala stilizata a modelului german.

Pachetul R-Line este disponibil pentru toate motorizarile lui Passat CC, preturile de Germania incepand de la 2200 de euro pentru versiunea TDI de 2.0 litri echipata cu transmisie manuala cu sase rapoarte.

In Romania, Passat CC in versiune R-Line poate fi comandat incepand cu luna ianuarie 2010.

via | Volkswagen

 

Comentarii (5)

  • 321
    aceeasi marie c-o alta palarie(una scumpa rau de tot)
    2 7
  • Of-of
    Cum sa strici o masina care a castigat premiul pentru cel mai bun design in 2008? Simplu: dai 2200 Euroi si iti achizitionezi acest kit :)
    2 5
  • frumoase Volksvangen-uri
    una din cele mai frumoase sedanuri IMHO....
    3 3
  • Volkswagen Passat CC R-Line - galerie foto & video
    Volkswagen Passat CC R-Line - galerie foto & video - http://ow.ly/MVJV
    1 1
  • Phaeton
    Mai bine faceau munca asta pe Phaeton, sa mai ridice putin vanzarile acolo :))
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru