Volkswagen a vandut un milion de unitati Touran

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 24.03.2009
Din 2003 si pana in prezent, Volkswagen a reusit sa vanda un milion de unitati ale monovolumului Touran.

Volkswagen mai bifeaza un succes comercial la inceput de an, constructorul german reusind sa totalizeze un milion de exemplare Touran vandute in toata lumea.

Monovolumul derivat din platforma Golf a fost lansat in 2003 si s-a bucurat de un succes deosebit in Germania, Elvetia, Norvegia, Suedia si Letonia. Un rezultat bun a fost consemnat si in Italia, unde s-au inmatriculat 80.000 de exemplare ale monovolumului, 25% dintre acestea fiind versiuni EcoFuel, alimentate cu metan.

Exemplarul cu numarul record este o versiune Conceptline a Tuoran-ului, echipata cu un motor pe benzina de 1.6 litri si 102 cai putere.

via | Autoblog

Comentarii (2)

  • Bethurbazal
    Opinie
    Interesant!
    Mie nu mi-a placut la inceput modelul insa ultima versiune e atractiva.Cu o motorizare mai puternica si extrase de top masina aceasta e ideala pentru vacante si deplasari lungi. Volkswagen ma surprinde placut tot mai des in ultima vreme.
    0 0
  • Touran a facut milionul acum trei saptamani, frate
    nu te supara ca iti zic, dar stii Bogdanel pe ce data au publicat cei de la VW stirea asta? Ei bine sunt deja vreo 3 saptamani.

    Deci de ce o dati acum, ca s-au trezit cei de la Autoblog, sau ca nu aveati cu ce sa umpleti ziua.

    Daca este nevoie iti dau comunicatul de presa acum! Sa te uiti la data! Il vrei?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru