Volkswagen Beetle R Concept - injecţie de masculinitate

De Cornel Șocariciu
Publicat Miercuri, 14.09.2011
Volkswagen a venit la Salonul Auto de la Frankfurt alături de Beetle R Concept, un prototip prin care germanii vor să demonstreze tuturor că acest model de oraş se adresează şi bărbaţilor.

Standul germanilor de la Volkswagen a fost plin de noi idei îndrăzneţe, iar aici facem referire la întreaga familie a micuţului Up!. Dacă toate privirile au fost atrase fie de eco Up, fie de Buggy Up!, aplauzele cu siguranţă au fost îndreptate către Beetle R Concept. Prin această apariţie, Volkswagen a vrut să ne demonstreze încă o dată că noul Beetle se adresează şi bărbaţilor.

Conceptul Beetle R expus la standul germanilor a fost vopsit în culoarea Serious Grey şi a primit jante Talladega din aluminiu cu diametrul de 20 de inch. Sub capota conceptului, nemţii au instalat propulsorul supraalimentat de 2.0 litri TSI pe care l-au legat la o cutie DSG cu şase rapoarte. Puterea pe care motorul o livrează micuţului Beetle nu a fost însă divulgată de oficialii Volkswagen. Pentru a putea fi controlat, Beetle R Concept a primit discuri de frâne supradimensionate, iar etrierele dispun de patru pistonaşe.

La capitolul design, spoilerul faţă a fost apropiat de sol şi totodată a primit trei grile de aerisire.

Cea de pe mijlocul maşinii alimentează motorul cu oxigen, iar celelalte două, de pe părţile laterale sunt folosite pentru răcirea frânelor. de asemenea, există prize de aer şi pe capotă pentru a înlătura excesul de căldură degajat de motor. În partea din spate, Beetle R Concept se remarcă prin cele două ţevi de eşapament cromate. La interior, pielea Nappa se îmbină perfecut cu logo-ul R şi cu scaunele sport, montate de nemţi.

Via | Volkswagen | Autoblog

Comentarii (4)

  • please let it die!!!
    7 13
  • sincer nu suport marca vw in general fiindca de 10 ani au aceleasi produse sub alte ambalaje. prefer oricand un astra opc in locul unui golf r ,dar acest beetle pe care l-am privit cu scpeticism cand a aparut in varianta stock , imi place enorm in varianta r ,mi se pare o super masinuta si merita mult mai mult banii decat un golf r coupe.
    9 6
  • Cam tipatoare jantele alea...prea stralucitoare,dar banuiesc ca poti alege altele cand iti configurezi masina.Intr-adevar i-a fost injectata masculinitate ,este mai musculoasa dar parca un pic fortata ideea.Poate si din cauza faptului ca am fost obisnuit cu vechiul beetle care avea forme mai gingase.
    4 1
  • Vasilica
    La ce bun daca nu pot cara cu ea!!Unde pun eu marfa ca la Logan in ea??
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru