Volvo ar putea crea un kit R-Design si pentru S80

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 30.07.2009
Volvo S80 ar putea primi un pachet R-Design daca cererea inregistrata pentru aceasta versiune va fi suficient de mare. Pe langa asta, modelul va primi si un sistem start/stop, care va fi implementat pana in 2011.

Suedezii de la Volvo iau in considerare lansarea unui pachet sport pentru modelul S80, similar cu cel oferit pentru alte modele din gama sa. Pachetul R-Design include atat elemente estetice, cat si elemente pentru imbunatatirea performantelor modelului. Toate modelele R-Design au primit imbunatatiri si la nivelul interiorului, asa ca ne putem astepta ca eventuala versiune R-Design a lui S80 sa primeasca anumite ornamente si materiale deosebite.

Pentru a testa reactia clientilor la un asemenea pachet, Volvo ofera modelul S80 in Marea Britanie cu optiunea unui kit R-Design pentru interior contra sumei de 500 de lire sterline. Oficialii Volvo raman precauti in dezvoltarea acestui pachet, in ciuda raspunsului pozitiv primit din partea clientilor. Se pare ca directorii Volvo asteapta un indicator clar al succesului pe care il va avea un eventual pachet R-Design pentru S80 inainte de a oferi aceasta optiune clientilor sai din Europa.

Volvo S80 ar putea primi si un sistem start/stop similar cu cel folosit la C30 si S40, care va mari eficienta acestui model.

Desi acest sistem va mari pretul lui S80, suedezii de la Volvo considera ca oferirea unui sistem start/stop si in gama S80 va face acest model mai atragator pentru clienti si va ajuta inginerii sai sa dezvolte viitorul hibrid Volvo. Suedezii de la Volvo vor introduce un hibrid in anul 2012, iar directorii companiei doresc sa faca motoarele si trenurile de rulare Volvo cat mai eficiente inainte de a oferi un hibrid in gama lor.

Oficialii Volvo promit ca vor dezvolta un model hibrid mai fiabil decat actualele hibride oferite de Toyota si de Honda. Platforma pe care va fi dezvoltat primul hibrid de la Volvo nu a fost inca anuntata, dar suedezii vor dezvalui aceasta informatie abia in momentul in care vor incepe dezvoltarea acesteia.

Via | Leftlane

Comentarii (1)

  • greu e sa fi jurnalist
    Domnilor credeam ca va documentati dar se pare ca doar faceti copy paste.

    Versiunea Rdesign este disponibila in Romania pentru Volvo S80 inca de luna trecuta. Costul acesteia este de 400 de euro la versiunea Summum.


    S80 a PRIMIT deja 1.6D cu sistem start stop, si este disponibil pentru comanda.

    Volvo deja dezvolta o platforma hibrida, si chiar voi ati scris despre asta. Initial va aparea pe platforma mare -> XC70 S80, XC60.

    Incercati si voi pe viitor sa contactati importatorul marcii despre care postati o noutate sa verificati datele cu ei.

    E aberant sa spuneti ca firma X se gandeste daca sa introduca modelul Y, cand defapt este deja disponibil pentru comanda IN ROMANIA.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru