Volvo ar putea relansa divizia de performanta R

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.11.2009
Trendul ascendent pe care il urmeaza Volvo ar putea aduce din nou in fata publicului modele de performanta, personalizate de divizia sportiva R.

Volvo ar putea reintra in atentia publicului pasionat de modele de performanta, dupa ce tot mai multe zvonuri anunta o revenire a diviziei R, care momentan ofera accesorii estetice pentru modele ca C30, XC60 si probabil, pe viitor, S80.

In conditiile in care vanzarile constructorului suedez sunt pe o trasa ascendenta iar publicul apreciaza modelele scandinave este tot mai probabil sa asistam la o revenire a versiunilor de performanta, care au fost scoase din productie din cauza costurilor si a vanzarilor slabe.

Cu ajutorul unor versiuni mai potente R, suedezii se vor putea bate cu nume mult mai titrate ca Mercedes, BMW si Audi. Ultimul model de performanta din ograda Volvo a fost vechiul S60R, care a iesit insa de mult din productie. Revenirea indicativului spotiv ar putea avea loc pe succesorul lui S60, ale carui imagini au fost dezvaluite saptamana trecuta

. Noul model sportiv nu ar fi capabil sa tina piept unui BMW M3, insa ar putea sa isi masoare fortele cu un Audi S4.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru