VW a lansat Tiguan cu tractiune pe fata

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 14.11.2008
Noul Volkswagen Tiguan cu tractiune pe fata va fi disponibil cu motor pe benzina cat si diesel.

Volkswagen a anuntat astazi lansarea unui noi versiuni in gama modelului Tiguan. Este vorba despre noul Tiguan disponibil doar cu tractiune pe fata.

Noul Tiguan va fi disponibil atat in versiunea echipata de un motor TSI cat si in versiunea asigurata de propulsorul TDI. Volkswagen Tiguan cu tractiune pe fata suporta o capacitate de incarcare de 2000 kg.

Asadar, noul Tiguan va fi disponibil in varianta cu motorul 1.4 TSI si 150 cai putere si un consmul mediu de 7.4 litri la 100 km.

Fanii diesel-ului pot opta pentru propulsorul de 2.0 litri TDI si 140 CP, dotat cu un cuplu maxim de 320 Nm, realizabil la 1750 rot/min. Versiunea echipata cu motorul diesel prezinta un consum mediu de 5.9 litri la 100 km.

Via | VW

Taguri: Tiguan, Volkswagen

Comentarii (5)

  • Autogreen
    Struto-camila
    UN fel de struto-camila cu zero capacitati off-road.
    0 0
  • Circotasul Auto
    Criza
    Asta este CRIZA.
    VW va iesi foarte jumulit din ea.
    0 0
  • ce are criza cu tractiunea fata??daca ai mai fi citit pe aici ai fi vazut ca vw a inregistrat profit de unii nici nu visau.Mai vedem noi cine iese jumulit din criza.bravo lor ca isi permit sa scoata cate ceva sa ofere ceva diversificat.Daca vrea cineva sa facem schimb eu dau solenza mea pe aceasta masina cu capabilitati de offroad 0 sau orice VW.
    0 0
  • ehe he!
    Lasa-i Gigi ca nu se bese bine cineva ca se si gasesc d-astia sa se refuleze in scris de zici ca tac-su are 1000 de fabrici de masini. P.S. Pastreaza Solenza ca e buna (in principiu) si la s-i pe astia sa se agite mai ales ca multi nici macar Solenza ta nu o au.
    0 0
  • Criza sau nu ?!
    Indiferent de situatie sper sa scada pretul la masina asta,mie personal imi place dar cam "scumpisoara". Referitor la tractiunea numai fata ...oricum nu era off road autentic merge cand intri pe drumuri mai proaste dar atat. Astept de la marii producatori sa apara tot mai multe masini ecologice,pe curent,etc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru