VW Caddy Carrera Cup Edition, un van sportiv

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 30.05.2008
Volkswagen a lansat in Suedia o versiune sportiva a van-ului Caddy, botezata Carrera Cup Edition.

Esential

140 de cai putere dezvolta Volkswagen Caddy Carrera Cup Edition.

Cine crede ca van-urile nu pot fi sportive se inseala. Acest lucru a dovedit-o Volkswagen care a lansat pe piata suedeza o versiune sportiva a modelului Caddy, botezata Carrera Cup Edition. Exclusivitatea modelului va fi asigurata de numarul redus de exemplare produse, doar 250 la numar, destinate exclusiv suedezilor.

Van-ul este echipat cu propulsorul turbo diesel de 2.0 litri capabil sa ofere pana la 140 de cai putere. Resursele de sub capota nu sunt impresionante insa pot propulsa masina pana la 186 de km/h, permitandu-i sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in 10.6 secunde.

La exterior, Caddy Carrera Cup Edition se individualizeaza prin vinilurile aplicate pe vopseaua alba perlata, bodykit-ul, care insufla agresivitate si include un spoiler fata redesenat si praguri laterale, si jantele de 17 inch de culoare neagra invelite de pneuri 225/45 R17.

Modificari importante sunt resimtite si la interior, unde accentele sportive sunt subliniate de tapiseria din piele in doua culori care imbraca scaunele sport dar si de noul volan si schimbator, imbracate de asemenea in piele.

Editia limitata Volkswagen Caddy Carrera Cup Edition va fi disponibila in Suedia incepand de la 22.000 de euro.

via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru