VW, partener exclusiv al Jocurilor Olimpice de la Beijing

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 13.03.2008
Grupul Volkswagen va pune la dispozitia sportivilor si ai echipelor acestora peste 6000 de masini in perioada JO din 2008.

Esential

6000 de masini va pune Volkswagen la bataie pentru transportul oficialilor prezenti la JO de la Beijing.

Volkswagen si organizatorii Jocurilor Olimpice de la Beijing (8-24 august 2008) au ajuns la un acord prin care compania germana devine partenerul exclusiv al competitiei pe partea de flote auto. Volkswagen va pune la dispozitia celor peste 10.000 de atleti din 200 de tari si a tuturor staff-urilor participante circa 6000 de masini: 4350 dintre acestea vor fi VW, 650 Skoda si 1000 Audi.

Grupul Volkswagen va avea un stand special de prezentare in pavilionul olimpic, motto-urile sub care vor fi prezentate modelele brandurilor sale fiind "Prezent si Viitor" (Volkswagen), "Trecut si Prezent" (Audi) si "Trecut si Viitor" (Skoda).

Pe langa colaborarea cu organizatorii JO de vara din 2008, Volkswagen a pus la punct colaborari cu forurile olimpice din Algeria, Grecia, Irlanda, Croatia, Olanda, Elvetia si Slovenia.

Via | Newspress 

Taguri: Volkswagen

Comentarii (2)

  • ibizar
    Si SEAT nu?! :((
    0 0
  • Si Porsche nu?! :((((
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru