VW reduce greutatea modelelor sale

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 18.06.2008
Marcile Grupului VW vor implementa programe prin care greutatea modelelor va fi redusa pentru a salva combustibil.

Viitoarele norme de poluare din Europa si SUA determina noi strategii pentru producatorii auto. Spre exemplu, Grupul VW a anuntat masuri importante pentru limitarea emisiilor de CO2.

Toate marcile grupului german vor construi caroserii mai usoare pentru vehiculele lor, in vederea obtinerii unui consum mai mic si a unui grad mai mic de emisii CO2. De asemenea, producatorii din Grupul VW au decis sa ia o astfel de masura pentru a nu pierde din performantele modelelor.

Scaderea greutatii modelelor auto nu este un compromis sau o masura dificil de realizat. Principala modificare care trebuie luata de preducatori se refera la materialele folosite. Media emisiilor de C02 aferente Grupului VW va fi serios coborata de aparitia modelului Up!, care dupa toate probabilitatile va avea un consum de 3 litri la 100 km.

In plus, VW poate miza si pe linia BlueMotion, dar principala arma va ramane reducerea greutatii tuturor vehiculelor aflate in gama sa.

Via | MotorAuthority  

Taguri: Volkswagen, up!

Comentarii (2)

  • pentru cititori
    Stim ca reclamele introduse zilele acestea v-au iritat, dar promitem ca in cel mai scurt timp veti scapa de acest inconvenient. Va multumim pentru rabdare!
    0 0
  • pentru admin
    Multumesc mult. :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru