VW Scirocco debuteaza cu Sainz la Nurburgring

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 16.04.2008
Cursa de 24 de ore de la Nurburgring va fi prima ocazie a publicului de a vedea coupe-ul VW Scirocco la lucru.

Esential

24 de ore dureaza cursa de anduranta de la Nurburgring.

Volkswagen Scirocco, noul coupe prezentat si lansat de compania germana in cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie, va debuta efectiv in fata publicului la sfarsitul saptamanii viitoare, intr-o competitie de motorsport. Este vorba de cursa de 24 de ore de la Nurburgring, la volanul masinii urmand sa concureze nimeni altul decat Carlos Sainz, ex-campion mondial de raliuri si actual competitor Volkswagen in competitiile de rally-raid.

"Ultima mea cursa pe circuit a avut loc in anii '80, la inceputul carierei. Nu am pilotat niciodata intr-o cursa de 24 de ore si astept acest moment cu mare nerabdare. Nu cunosc Nurburgringul decat din povestile altora si am inteles ca aceasta cursa este o provocare istorica. Voi da tot ce am mai bun in mine si vreau sa ma pregatesc cat mai bine posibil", a declarat pilotul spaniol.

Volkswagen va arunca in lupta trei exemplare Scirocco, echipa lui Sainz fiind intregita de Hans Joachim Stuck si de Giniel de Villiers.

Taguri: Scirocco, VW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru