Wiesmann GT MF4 vine la Geneva cu motorul lui BMW M3

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 29.01.2009
Wiesmann va prezenta la Geneva roadster-ul GT MF4 care imprumuta motorul de 420 de cai al actualului BMW M3.

Salonul Auto de la Geneva va marca si debutul supercarului exotic Wiesmann GT MF4 Roadster, anticipat deja de ceva vreme de presa de specialitate. Liniile noi de design vor fi insa insotite si de o noutate sub capota.

Se pare ca producatorul german de nisa va apela din nou la motoarele BMW pentru a-si propulsa creatiile. Astfel, este foarte probabil ca MF4 Roadster sa imprumute unitatea V8 de 4.0 litri de pe actualul BMW M3.

Noul MF4 Roadster vine sa inlocuiasca actualul MF3 Roadster, propulsat de vechiul motor cu sase cilindri in linie de 3.2 litri si 343 de cai putere regasit pe Z4 M. Pentru ca unitatea a iesit din productie odata cu roadsterul de performanta al bavarezilor si Wiesmann cauta sa isi reinnoiasca oferta cu un nou membru.

Este asadar vremea pentru MF4 Roadster, modelul urmand sa imprumute, pe langa unitatea V8 de 4.0 litri amintita mai sus si V8-ul de 4.8 litri. Motorul va fi completat de o transmisie manuala sau una automata cu dublu ambreiaj.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru