Zwickenpflug lanseaza BMW M3 Leather Edition

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 25.11.2008
Tunerul german Zwickenpflug iese din anonimat cu BMW M3 Leather Edition.

Un tuner german arhinecunoscut, Zwickenpflug, a iesit din anonimat in momentul in care a dezvaluit un BMW M3 modificat. Pachetul pentru sportiva bavareza se numeste Leather Edition si cuprinde un interior imbracat integral in piele, cu insertii de piele intoarsa.

Cusaturile dintre acestea sunt in trei culori, pentru a semnifica apartenta modelului la divizia M a marcii bavareze. Pe langa interiorul din piele, BMW M3 a primit un set de jante BBS din aliaj de 19 inch.

Motorul V8 de 4.0 litri propulseaza M3-ul cu mai multa putere deoarece unitatea ECU a acestuia a fost reprogramata si dezvolta acum 445 cai putere. Modelul poate atinge o viteza maxima de 325 km/h.

Via | MotorAuthority

Taguri: BMW, M3

Comentarii (2)

  • DE RASU LUMII
    wertuk
    bah voi copiati stirile de la promotor.ro sau cum?
    acolo silviu draganescu, alt mare redactor auto roman, a afirmat aceeasi prostie "Motorul V8 de 4.2 litri propulseaza M3-ul". daca nu v-ati limita la copy-paste si traducere (in functie de caz) ati stii ca M3 E92/E90 are un V8 de 4.0 litri.

    SUNTETI DE RASU LUMII!
    0 0
  • wertuk
    HAHA
    haha ati corectat, dar niste scuze nu credeti ca se cuvin?
    in fine si silviu vad ca a corectat, parca v-ati vorbit =))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru