Ford Kuga - premieră europeană la Salonul Auto de la Geneva

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Luni, 05.03.2012
După ce a fost prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Los Angeles în versiunea americană botezată Escape, noul Ford Kuga vine oficial în Europa.

Ford aduce la Geneva și noua generație a SUV-ului Kuga. Noutatea acestui model nu este absolută, el fiind prezentat anul trecut pe piața americană la Salonul Auto de la Los Angeles sub numele Ford Escape. În această seară, Ford a prezentat imaginile oficiale cu versiunea europeană a SUV-ului ce poartă mai departe numele Kuga. 

Platforma folosită de noul Ford Kuga este comună cu noul Focus și asta va garanta o ținută de drum foarte bună. Ford a îmbunătățit și latura practică, portbagajul noului Kuga având acum 442 litri cu 82 litri mai mult decât fostul model. Bancheta spate se rabate doar prin atingerea unui buton iar hayonul poate fi deschis fără a îl atinge.

Kuga va sosi în showroom-uri undeva spre sfârșitul acestui an sau în primăvara lui 2013, în funcție de piață. Va fi disponibil cu un motor turbodiesel 2.0 TDCI ce va livra 140 sau 163 CP. Acest motor va fi asociat cu un o cutie de viteze manuală sau opțional automată. Alternativa la motorul diesel este propulsorul 1.6 Ecoboost. 

Via | Ford

Comentarii (7)

  • Anonim
    Copie de proasta calitate a Toyotei Rav 4.
    2 34
  • @anonim
    Bine ma ca a inventat Toyota roata. Una la mana e departe de a fie copia lui Rav 4, a doua la mana cand Toyota copia Wranglerul de la Jeep Ford avea deja zeci de ani de istorie in spate.
    23 2
  • daniel
    Cel mai frumos in clasa lui. Imi place foarte mult si modelul actual
    16 5
  • Imi place mai mult fata la modelul actual. in schimb in rest, modelul nou arata mai bine.
    E tare faza cu deschisul portbagajului "cu piciorul" :)
    12 3
  • Ramane in continuare cel mai frumos SUV din clasa lui!!
    13 3
  • Masina arata bine,interiorul e de nota10,cu siguranta va fi un hit.
    11 1
  • KUGA CAM COLTAT APARE DE PE VREMURI ar fi ca aro, dar ALTA SI MAI PROASTA 4X4 NU FUNCTIONEAZA CUM AR TREBUI UITETE LA VIDIO SI AI SA VEZI PATINEZI DE NU AR FI 4X4 NASPA UITETE LA C4 AIRCROS CUM MERGE 4X4. INTELIGENTA LA PAMINT DOAR NUI CALCULATOR UITETE BINE DACA VREI SA CUMPERI E NUMAI TEORIE!!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru