Salonul Auto de la Geneva 2013

Sbarro React EV, un nou concept hibrid realizat de studenţi, debutează la Geneva

Publicat Miercuri, 27.02.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 5
Sbarro React EV, un nou concept hibrid realizat de studenţi, debutează la Geneva - Poza 1
Treizeci de studenţi ai academiei ESPERA Sbarro au realizat în 13 săptămâni un concept hibrid numit React EV, pe care îl vor prezenta la Salonul Auto de la Geneva.

Studenţii institutului Espera Sbarro au dezvoltat un nou concept, pe care îl vor prezenta la Salonul Auto de la Geneva. O echipă de 30 de studenţi a lucrat vreme de 13 săptămâni la proiectarea şi realizarea conceptului React E.V. Modelul este echipat cu un motor V6 de 210 CP dezvoltat de PSA, asistat de două motoare electrice de 134 CP. Cele două motoare electrice sunt alimentate de un acumulator de 24 kWh şi angrenează roţile din faţă, pe când motorul V6 angrenează roţile din spate.

Conceptul hibrid este echipat cu o transmisie manuală cu cinci trepte şi este funcţional. Pentru a-i dovedi eficienţa, studenţii l-au înscris în Monte Carlo New Energy Rally. Respectivul eveniment este deja la cea de-a şaptea ediţie şi implică vehicule alimentate cu combustibili alternativi sau cu soluţii de propulsie alternative. În 2012, participanţii aveau nevoie de o maşină care să emită maximum 115 grame CO2 pe kilometru.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

Via Sbarro


Comentarii (5)

  • Cand o sa faca si studentii de noi asa ceva?
    3 4
  • De ce nu te apuci sa faci tu asa ceva...e usor sa critici pe altii, dar tu poti sa faci asa ceva???
    3 3
  • Ai auzit de Mihai Panaitescu?
    Si pe langa el, mai sunt foarte multi studenti romani talentati cu un potential foarte mare, doar ca sistemul de invatamant din Romania nu poate sa-i sprijine foarte mult.
    5 0
  • Poate ca ei fac in echipa sunt 30 singur e o nebunie sa faci...
    0 3
  • adycd11
    In mod normal nu trebuie sa fie prea greu pentru o echipa de studenti talentati sa deseneze un asa concept,iar in Romania sunt la fel de multi artisti talentati ca si in orice alta tara,doar ca Romania e deficitara la capitolul promovare.
    @Eu ca sa iti raspund la intrebare:studentii de la noi cu siguranta au facut asa ceva(poate chiar ceva si mai interesant)doar ca,nefiind promovati,conceptele lor stau undeva intr-un sertar sau intr-un fisier marunt unde nu va cauta nimeni niciodata.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru