Alfa 147 - refresh subtil

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 08.08.2006
Modelul Alfa Romeo va mai trai cel putin doi ani dupa ce constructorul italian ne pregateste pentru aceasta toamna un facelift subtil, cu scop de intinerire.

La sase ani de la lansarea oficiala a lui 147 si la doi ani de la prima restilizare majora, 147 a trecut din nou printr-un facelift. Refresh-ul este binevenit pentru modelul italian, in conditiile in care aceasta este singura cale de a putea tine pasul cu tinerii plini de energie, cum sunt BMW Seria 1 si Audi A3.

O noua grila in calandrul triunghiular, noi jante, noi culori, noi haine pentru interior si mai ales o noua infatisare a bordului. Apar de asemenea doua noi nivele de finisare, Black Line si Collezione, luxoase si inedite.

Sub capota, nicio schimbare, cel putin momentan. Asta pentru ca Fiat si Alfa Romeo experimenteaza doua versiuni turbo ale unui motor de 1.4 litri, de 130 si 150 de cai putere. Insa daca 147 facelift va fi disponibil in octombrie, pentru a beneficia de noile versiuni de motorizare va trebui sa asteptam pana in primavara anului viitor.

Din pacate, nu este prevazuta o versiune noua pentru 147 GTA, desi Audi a inspaimantat concurenta cu recent lansatul S3.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru