PARIS 2012: Aventuri la standul Volkswagen

De Automarket
Publicat Vineri, 28.09.2012
Standul Volkswagen de la Paris te face să vrei să înveți Golf. Ceea ce nu e chiar rău, având în vedere că unele exemplare au dungă roșie pe buletin. Din fericire, ne-am împrietenit repede: Golf 7 știe să cânte în limba română.

PRIN STANDURILE SALONULUI DE LA PARIS

Aventuri la standul OPEL
Aventuri la standul CHEVROLET
Aventuri la standul RENAULT
Aventuri la standul BMW
Aventuri la standul DACIA
Aventuri la standurile CITROEN și PEUGEOT
Aventuri la standurile NISSAN și FORD 
Aventuri la standul INFINITI 
Aventuri la standurile FIAT, ABARTH, ALFA ROMEO, LANCIA, FERRARI
Aventuri la standurile KIA și HYUNDAI
Aventuri la standul VOLKSWAGEN
Aventuri la standurile SKODA și SEAT
Aventuri la standurile AUDI și PORSCHE 
Aventuri la standurile MITSUBISHI, SUBARU, HONDA, TOYOTA, VOLVO, JAGUAR

Comentarii (5)

  • din cate am observat vw ...in ultimul timp investeste enorm in imagine:finisaje bune(materiale de calitate) design placut atentie deosebita pt. detalii ...ar mai fi confort,....insa tot in ultimul timp tre recunoscut ....ca incepand cu golful 5...fiabilitatea a scazut drastic...sunt absolut convins ca acest lucru are doua explicatii:1)noile tendinte ale cererii pietei....vanzarea masinilor la numai 4-5 ani de la cumparare,2)si nu in ultimul rand ....evident,veniturile din productie.....rezultate ,evident in urma vanzarilor masive(lucru ce depinde, evident de mijloacele de promovare prin publicitate)....in fine ,aproape toate firmele europene practica aceeasi politica...cine pierde in aceasta ecuatie ....suntem noi cei cu venituri relativ mici....concret: o masina noua nu ne permitem, clar.....dar sa nu va ganditi ca veti cumpara un golf 7 SH...si-o sa mearga pana la 300mii km fara probleme precum legendarele g1,g2,g3,.....g4
    28 24
  • Farurile sunt uratele.
    18 21
  • ba ce faceti aici?puneti si voi niste poze frumoase nu benzi desenate ca nu mai avem 5 ani!
    23 16
  • Brembo
    Cand vor cadea vor cadea de sus......roata se mai si intoarce Mr.Winterkorn.
    1 3
  • vw_golf
    bai da astia mai au atata sa invarte golful asta? pe mine deja ma obosit atata schimbare...schimbare, da creati odata un alt model si nu-l mai invartiti pe asta ca mi se face rau de modelul asta. Ii intoarce putin nasul gata e golf 3, iimai intoarce putin oglinzile e deja 6, ii pune volan GTI... gata e 9.... Eu inteleg ca "golful" pentru ei e modelul care le-a adus un succes insa oare nu se poate de inventat o forma in design si o alta denumire decat sa tot invarte acest model, in plus e o claritate in exprimare cand vine vorba de un model cu un nume"curat". Seamana istea cu un Dj. cu o piesa reusita care ia succes si care ne-o pune in fiece seara si tot mai baga ceva in ea. Voua nu va pare ca ne "roade urechile" acest dj?! Eu cred deja ca aceasta e o prostie.
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru