Salonul Auto de la Paris 2016

Secrete dezvăluite înainte de vreme: conceptele electrice Renault TreZor și Volkswagen I.D. au fost desecretizate de o revistă franceză

Publicat Miercuri, 28.09.2016
de Mircea Meşter
Comenteaza 1
Secrete dezvăluite înainte de vreme: conceptele electrice Renault TreZor și Volkswagen I.D. au fost desecretizate de o revistă franceză - Poza 1
Secrete dezvăluite înainte de vreme: conceptele electrice Renault TreZor și Volkswagen I.D. au fost desecretizate de o revistă franceză - Poza 2
Secrete dezvăluite înainte de vreme: conceptele electrice Renault TreZor și Volkswagen I.D. au fost desecretizate de o revistă franceză - Poza 3
Două dintre cele mai importante concepte pe care le vom vedea începând de joi, 29 septembrie, la Salonul Auto de la Paris au fost dezvăluite deja de prima pagină a revistei franceze L'Automobile Magazine. Așa arată viitorul Renault și Volkswagen.

29 septembrie va fi o zi mare pentru Renault, pentru că marca franceză va dezvălui la Salonul Auto de la Paris conceptul TreZor. Momentul are loc la exact 6 ani de la prezentarea lui DeZir, un alt concept definitoriu pentru liniile actuale ale modelelor din gama Renault, iar presa franceză sugerează faptul că noul show car este construit pentru a ne oferi o idee concretă asupra limbajului de design pe care Renault îl va ataca în următorii ani pe modelele sale de serie.

Așa cum DeZir a fost punctul de plecare pentru formele actualului Renault Clio IV, noul TreZor ne va fi aruncat ca "momeală" pentru ceea ce va deveni probabil cea de-a cincea generație a lui Renault Clio. 

Chiar dacă Renault nu ne oferă deocamdată foarte multe informații legate de noul concept electric, prezentat într-o singură imagine-teaser pe site-ul oficial de presă al constructorului francez, presa din Hexagon a dezvăluit deja liniile frontale ale lui TreZor după ce revista L'Automobile Magazine și-a prezentat online coperta numărului dedicat Salonului Auto de la Paris.

De altfel, cu această ocazie putem admira în premieră nu doar noul Renault TreZor, ci și conceptul electric Volkswagen I.D., din care marca germană va dezvolta o mașină de serie care promite să schimbe peisajul electric contemporan.

Revenim cu detalii oficiale imediat după ce acestea vor fi prezentate.


Comentarii (1)

  • Ce bine arata vw ala!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru