Abarth lanseaza un ceas de 4900 de euro

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 21.11.2009
Fanii diviziei sportive Abarth vor avea parte de o surpriza din partea italienilor. Acestia au lansat ceasul Abarth BRM V12-T-44.

Marca Abarth le-a pregatit o surpriza pentru fanii din toata lumea ai marcii. Compania italiana a creat impreuna cu orologierul francez BRM un ceas pentru impatimitii diviziei sportive a Grupului Fiat. Botezat Abarth BRM V12-T-44, ceasul este o adevarata capodopera si italienii il vor produce in numai 49 de exemplare.

Ceasul are la baza mecanismul automat ETA Valjoux 7753 de proveninenta elvetiana si fiecare exemplar va avea pe spate gravata o serie unica. Abarth BRM V12-T-44 are un diametru de 44 mm si este produs din titan de culoare neagra.

Imaginea impresionanta este completata de logo-ul Abarth, iar modul de afisare pe fond alb intra in contrast cu restul ceasului. De asemenea, ceasul dispune de un buton start/stop si de unul “Inapoi la zero” (Back to zero). Cei care doresc sa achizitioneze un astfel de exemplar vor trebui sa scoata din buzunar suma de 4.900 de euro

via | Fiat/Abarth

Comentarii (7)

  • ........
    ..........
    fain
    5 4
  • Hoho
    Nu-mi place.
    5 7
  • impresionant .... dar tre sa fii impatimit de fiat si cretin rau de tot ca sa dai 5k pe el ... cand de banii aia .. rolex, omega, zenith etc ... ( evident versiuni " entry level " .. da ai rolex pe mana frate :P )
    2 4
  • ( pacat ca nu exista un edit la comentariile astea )

    as vrea sa argumentez ce am spus mai sus :

    ceasuri bazate pe mecanismul astuia de mai sus se vand pe 500-1000E .... sa ceri 5000 doar pt ca ai carcasa de titan negru si o serie "limitata" .. poate se merita, daca le dai cadou intr-o campanie de marketing ;)
    1 3
  • 5000 euro pe un ceas, inca 10000 euro pe o masina.... si esti fan adevarat fiat.
    1 1
  • exitus
    ;)
    Va dati seama ce finisaje are ceasu... Era mai bestial daca cifrele ingrosate erau 1-4-7-10;) ,si nu 4-8-12:(
    Clar,ceasul nu ii pt oricine:atat ca pret,cat si ca gust,ca sa nu mai vorbim de aspect: ceasul ala nu sta bine pe orice mana;)
    PS: uneori ii bine ca cei ce creeaza ceva anume, sa nu tina cont de gusturi => pt ca de aici se creeaza ceva inedit(alt stil),si asta cam in orice domeniu:)
    0 1
  • Care au bani si nau ce face cu ei dau 5000 pe el
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru