Acestea sunt primele fotografii cu Logan facelift!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 01.05.2008
Logan se pregateste de un binemeritat facelift. Userii daciaclub.ro si loganclub.ro au pus mana pe primele imagini ale acestuia.

Ca de obicei, prietenii nostri de pe forumurile de marca romanesti dedicate constructorului de la Mioveni dau primii lovitura si le multumim pentru asta. Daciaclub.ro si loganclub.ro au publicat primele fotografii ale faceliftului pe care Dacia il va opera modelului Logan. Este vorba de o serie de imagini surprinse in interiorul uzinei din Mioveni cu telefonul mobil, insa din acestea distingem deja o multime de detalii picante despre primul facelift al lui Logan.

Prima impresie: Logan va primi noua sigla si noua grila Dacia, ambele inaugurate odata cu lansarea oficiala a lui Sandero. Plus bare cromate vizibile (in stilul celor de pe modelele Opel) care care se regasesc atat in partea frontala cat si in cea posterioara, acestea avand rolul de a face uitata imaginea low cost a lui Logan. Inginerii Dacia vor modifica, chiar daca ceva mai subtil, priza de aer inferioara si aria proiectoarelor de ceata, alte elemente care vor fi usor schimbate fiind stopurile si blocurile optice frontale.

Logan facelift este programat pentru lansare spre sfarsitul acestui an, la cateva luni dupa intrarea pe piata a lui Sandero, primul model care va prezenta publicului noua imagine de marca Dacia.

via | Daciaclub & Loganclub  

Taguri: Dacia, Logan

Comentarii (76)

  • ovidiu
    nu ma mir..........
    un logan cu masca de sandero,se putea si mai rau nu?(poate va fi mai bun de data asta)
    0 0
  • bubblegum
    ...de acu-i acu, tineti-va bine !
    sa vedeti ce o straluceasca , noul logan cu barele astea cromate, lasand gluma la o parte vad ca lucrurile incep sa mearga inspre bine ...
    0 0
  • unu cu capu
    hmmmm
    Arata mai bine cu toata grila cromata
    0 0
  • :))
    sa va tinti bine ca nici un logan na sa vedeti cu emblema noua ca macar e buna la ceva parca e desfacator de sticle de bere :)) deci an concluzie chear e bun la ceva =))
    0 1
  • Efect de turma!
    La un momendat unu sau doi dobitoci au lansat ideea "desfacatorului de bere". De atunci pitpalacii o repeta intr-una! Sandero va fi un mare hit afara si un hit in Romania, in timp ce Logan facelift va fi un mare hit in Romania si un hit afara.
    1 0
  • sardero
    tot logan naspa e...
    pot sa cromeze desfacatorul de beri, ca tot logan naspa e... cine e destept ia altceva
    0 1
  • ia-ti tu ce vrei si pleaca
    mai copile, mergi mai si ia-ti bmw NOU cu banii jos si lasa-ne, sincer. Voi postati doar ca sa nu va plictisiti in fata calculatorului. Cand o sa ai tu banii tai sa ii dai pe un Logan sau orice masina noua vrei si cand o sa iti dispara cosurile si o sa treci si tu de perioada asta dificila de pubertate in care te chinui ca un soarece in casa atunci sa te dai cu parerea. Masina arata chiar bine, articulatiile tin la drumurile naostre fara nici o emotie, vrei masina cu garda joasa? Ar fi frumos nu zic nu dar mai dureaza vreo 10 ani pe putin pana o sa avem noi drumuri de garda joasa la masina.Bafta Dacia in continuare!
    1 0
  • ce grila cromata si bagheta de portbagaj cromata de neam prost i-au pus...sa ii mai puna si bandourile si clantele si oglinzile macar sa stim o treaba...
    0 0
  • Lorand
    desfacator de bere
    Macar va avea Dacia o noua idee pentru materiale promotionale... >> un brelog de chei in forma emblemei Dacia pe care sa-l poti folosi si la desfacut beri (fara alcool desigur) :)abea astept sa apara asa ceva... poate le va da Dacia cadou la o revizie, sau la o masina noua. :)
    0 1
  • logan
    sincer m am gandit si eu sa cumpar un logan, pana am fost la un test drive..... eu nu as da 1.000 de eu pe masina veche, in afara de spatiu si pret si are nici un pozitiv. consuma foarte mult dupa parerea mea, sa nu mai vorbim despre garantie... care mi se pare o tampenie. in final am luat un Peugeot 207 1.4Hdi consum mixt 6l ! si l am luat cu 9.700 (25k km si 1 an garantie) aprox cat ar fii si un logan 1.5dci cu jumatate de optiuni. nu stiu cum o sa fie face liftul, chiar arata bine cu bara cromata, problema e ca tot dacie ramane.
    0 0
  • Sorcova
    In urma studiilor facute pe actualii posesori de Logan s-a vazut necesitatea introducerii zorzoanelor argintii. Special pentru manelisti au si cu insertii aurii. Ce o sa se mai oftice vanzatorii de chilipiruri de prin targurile auto ca nu mai vand praguri, spoilere, eleroane, aripioare frumos stralucitoare, le-a luat fabrica ideea fara drept de copyright.
    0 0
  • Sandel
    Telefoane
    Atentie la telefoanele cu camera foto, fac adevarate ravagii in fabrica de la Mioveni, uitati cum deformeaza frumoasa infatisare a Logan-ului.
    0 0
  • dacie
    imi place ca cei care au avut un 1310 si tata o cumparat acuma un logan cu programul rabla , lauda Dacia. Probabil nu ati condus in viata voastra o masina in afara de dacie. Normal ca Loganu ii super comparat cu 1310. la pretul de 10.000 de euro cat costa un logan cu optiuni mai bine iti cumperi altceva
    0 0
  • marian_bmw
    nu arata rau...
    la banii pe care i dai masina este o optiune foarte buna iar din pozele astea observ faptul ca nu arata rau
    0 0
  • Dragos
    lingai
    Vad ca e plin de lingai aici care nu contenesc sa aduca laude acestui "cazan" pe roti. Dacia esta si va ramane o masina pentru carat cutii la bazar. Mi-ar fi rusine sa merg cu asa ceva...mai bine merg pe jos sau cu transportul public. "De io" si "de cgc", presupun ca aveti Loganuri rosii sau albe dupa cum ganditi...:)))
    0 1
  • Arata bine
    La pretul de 10 000 ce vreti piele pilot automat etc. cine sio cumparat atat isi permite eu am altceva dar cunosc prieteni care siau luat vers pe motorina si miau spus ca e f economica.
    0 0
  • se putea mai bine
    Sincer Dacia a ajuns departe tinand cont de cum arata Dacia 1300.Cine ioare isi ma imagina k poate Dacia sa renasca asa frumos..probabil multi dintre noine gandeam -k o sa ii schimbe farurile si o sa ii puna zambetul lui "Basescu" dar uite k Dacia a ajuns bine in ziua de azi.Sincer se putea si mai bine dar dupa cum stim mai e si maine o zi.Bafta in continuare
    0 0
  • ... si cearta continua
    Si dai... si lupta.. si clopoteii clinc..clinc..clinc... hai ca ma distrez de minune. Cum e cu Loganul? Cu BMW-ul? Cu manelistii? Sa nu va enumar eu masinile cu blinck..blinck si tzinc..tzinc ca-s destule si de-a manelistilor si de-a costumarilor de Armani si pretendenti la titlul de "ucenicul de la Trump" ... oricum ideea e ca, daca nu era o masina interesanta, nu erau atatea dispute.
    1 0
  • suntem buni
    A da si ceva foarte important care probabil multzi nu stiu.Dacia are un profit de vanzare de 8 % dintr-o masina(adika din 10000 mai raman 800 de euro-bani ce raman in urma tuturor scaderilor de transport de manopera,salarii si intretinerii ale fabricii Dacia)...credeti k putin?suntem singura Uzina din lume dupa Mercedes care are un asemenea profit..uimitor nu?(sursa-foarte sigura)faceti voi un calcul de profit pe zi tinand cont k se lucreaza 24 din 24 si se face o masina pe minut...
    0 0
  • hahaha
    ma mir cum au putut pune desfacatorul ala de bere pe masina!
    ma mir cum au putut pune desfacatorul ala de bere pe masina!
    0 1
  • adevarat
    Va spun eu dak nu stati sa calculati Dacia are un profit de peste 1 000 000 de EURO pe zi (suntem pe locul 2; pe primul este Mercedes-care este pe primul loc-deci am intrecut mari rivali ca BMW AUDI WV si mooltzi altii)... o adevarata mina de aur ...
    1 0
  • cracana lucian
    Logan
    Dintre toti de aici, care imi doneaza mie loganul lui?Ca tot e proasta si rabla si are emblema aia de poti desface sticlele de bere cu ea.....hai care sare??????????
    1 0
  • osmihai
    machiaj
    Cui nu-i place sa tacă, ce nu va place la maşina asta, mai ales la banii astia! Loganu se vinde pe rupte peste tot şi se gasesc niste ignoranţi sa critice... macar dacă ar face-o realist, să nu mai comparăm bmw-u cu loganu, nicic macar ala secund... sunt posesor de logan, e cea mai buna maşină NOUĂ la PREŢUL ASTA din LUME, mai ales de acuma incolo că nu o sa mai fie aşa de urâtă... da, recunosc e urâţică, dar asa "machiată" chiar e mai frumoasa decat o Albea sau un Simbol
    0 0
  • codrin
    aveti dreptate toti
    cu toate minusurile sunteti prea exigenti cu o masina low cost. comparatiile cu bmw denota prostie cu carul. nici cu renault nu se compara ca daca vroiau sa faca o masina renault puteau s=o faca dar era mai scumpa. asa cum vw daca vroiau sa faca vw in cehia faceau, dar au facut skoda sa fie mai ieftina si teapa lor: nu e mai iefina da e mai proasta. am avut fabia modelul vechi si acum am logan. diferente minime la benzina si calitate. orice am face suntem din est si vom face masini ieftine pentru est ca alea scumpe le fac la ei
    0 0
  • mai-mai
    cOMPARATIILE CU BMW....AIA E O MASINA SLABA!Mie Logan mi-a placut de la inceput si asta imi place la fel de mult.Succes national si international! Dacia-Renault-Logan.
    0 0
  • Smoker
    mdea...
    Parca arata mai bine :)))
    0 0
  • Pro si conta
    Mai baieti !Nu va apucati sa criticati "din auzite" ca babele .Eu am vrut sa-mi iau Logan acum vreo doua luni convins fiind ca merita banii si desi am cumparat altceva (cu vreo 2000 euro mai scump )am optat pentru ea din alte motive (dotari mai multe,consum mai mic,etc )raman la convingerea ca Loganul este masina perfecta pt drumurile noastre .Motivul principal pt care am renuntat la el (logan) a fost austeritatea interiorului (si nu e o critica)desi la banii astia se putea mai mult .Totusi convingerea mea este ca isi merita banii !
    0 0
  • gigeoi
    un mare fas
    ce dracu ma asta e masina eu am crezut cai caruta anbunatatita chear nu vati mai anvatat ca romni nu fac lucruri calumea si nu mai comparati masini bmw vw etc cu cazanul asta parca e butoi dala de 220 litri cu emblema si roti lol
    0 1
  • jazzboy
    sa spun si eu parerea mea...
    va fi foarte greu de scos din capul romanului ca dacia e proasta....am stat cu rablele alea de 1300 de ne-au mancat zilele si ne-au facut sa ne indreptam privirile la alte marci... daca loganul nu era dacie, si daca masina asta aparea de la fiat, (cum e albea) era o masina ok...Dacia s-a scimbat, dar noi am ramas tot la fel de comunisti... Loganul este o masina pentru familie.. eu am 25 e ani si ma uit si io dupa un A4, un passat, un BMW, e normal...dar pentru un familist de 30 de ani cu nevasta si copil, e mai mult decat suficient... eu am un passat din 86..e un cotetz si mi-e sila de el. dar cand afara ploua cu galeata, parca mi-e drag de el...eu consider masina ca un mijloc de transport, nu ca un peste care imi face rost de femei... revenind la tema discutiei, e frumos loganul...sunt strazile pline de loganuri, iar asta sune tot.
    0 0
  • Vladus
    made in china
    Incepe sa arate a masina facuta in china. E ultra kitch. Hai ca luam si Adibas din piata si un Mike si merge. Varza... da o meritam... daca lumea o cumpara... e normal... nu as lua logan nici sa ma pici cu ceara... oricand un sh e mai civilizat
    0 1
  • STRALUCIRE & BLING_BLING
    Sa o cromeze pe toata , sa vezi atunci vanzare , sa-i puna paiete aurii si sa o distribuie cu o compilatie ''Manele 2008", pt nunti , botezuri si inmormantari.....Cascarabeta Stelara!!!
    0 1
  • osmihai
    LOGAN=RENAULT=NISSAN
    Logan=Renault=Nissan, sa ne bucuram ca o comercializeaza sub numele de Dacia. Ex: lampa de semnalizare de pe aripile fatza sunt identice cu cele de pe Nissan Navara/Pathfinder, motoarele Renault, cutia de viteze (care este mai buna ca a oricarui Peugeut chiar de clasa mai superioara, adica agatza - vorbesc in cunostintza de cauza, le-am condus!!!) si sunt convis ca sunt multe asfel de exemple. Deci... care zice ca "Dacia-i tot Dacie" mai bine ar zice "Dacia-i tot Renault/Nissan" ...aaaaa, STIATI CA!: in Franta, in urma unui sondaj de opinie pe strada, la intrebarea "care este cea mai fiabila masina cunoscuta?" stitzi care a fost raspunsul majoritatzii fracezilor???? - DACIA LOGAN - vedetzi ce imagine de marca si brand puternic este vazuta in alte tzari??? ...defapt asa-i romanu... cei de strain e mai bun, chiar daca nu stiu ca Armani face haine in romania, daca ar stii ar mai cumpara cineva? P.S.fracezi n-au drepatae, normal, ce mai fiabila masina este Toyota, mai nou dupa ce Mazda a condus la acest capitol multzi ani
    1 0
  • frumos.
    jazzboy are mare dreptate.daca era sub alta sigla nu ati fi avut nimic de comentat.vechiul logan nu ma incanta cu nimic..asta e chiar frumos.daca ii schimba si interiorul, imi si vand seatul care oricat de mult miar placea ,nu e facut pt drumurile noastre belite..si imi iau noul logan facelift.pt restu smecherilor orgoliosi le doresc vise frumoase cu bmw-uri si mertzane ,prin trolee,autobuze si tramvaie.vine vara...asha ca iti urez transpiratie placuta Dragos:*
    1 0
  • Turkish
    sa fim seriosi
    eu am un astra h si mama un logan 1.5 dci. ghici cu ce masina merg... loganul este o masina buna. la banii astia, nu iti iei masina noua, 0 km cu garantie. este o masina care isi face treaba. nemultumitilor li se ia darul, asa ca nu mai fiti rai. nu esti multumit de logan? i-ati diablo sau f50, si poate iti da tati bai de placute... nu sunt baiat de bani gata. muncesc mult si nu am dormit de 3 zile. pentru mine e foarte buna masina asta!
    0 0
  • facelift
    Cei care critica barele cromate de la Logan de ce nu critica si barele cromate de pe noul Opel Astra sau cele de pe Vectra... In gandirea voastra limitata probabil si cei de la Opel fac masini tiganesti. Mie mi se pare ca arata bine Loganul asta nou.
    0 0
  • Din pacate...
    Tot urata ramane....orice ar croma, tot moaca aceea de masina ieftina si proasta o are, iar emblema....doar a desfacator de bere arata, mai buna era cea veche. Prea multe unghiuri drepte, ceva mai rotunjor, mai aerodinamic, mai zvelt ar trebui facut...nu o cutie cioplita cu securea...mai au de lucrat.
    0 1
  • ha ha
    Cum spuneam...HA HA HA!!! Logan Dacia...Dacia ramane Dacia, chiar daca ar fi vopsita verde perlat cu negru...cat despre chestiile astea noi de la Logan, ce credetzi ca or sa aduca in plus? singurul lucru, va fi un pretz mai mare ;) Se poarta la noi, nu? Au scos N variante de Logan, care este diferentza intre ele? Doar ce scrie pe foaie si pretzul... In rest toate sunt la fel... Cum te simti cand o iei noua din magazin si dupa 3400 km trebuie sa ii schimbi toata partea de rulare fatza??? Explicatia celor de la service-ul lor autorizat: Ati rulat mult pe drum de tzara... M-au lasat rece... dc nu scot varianta pt trafic rural? =)) Toate drumurile din Romania sunt ca alea de tara, a asta nu s-au gandit?
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    nu am fost niciodata
    un fan logan ... dar dupa cum arata faceliftu asta ...incepe cu bling bling ... tunerii o sa fie incantati ... la fel si yo :)
    0 0
  • arata super
    o sa sparga piata din Romania :)
    0 0
  • catalin
    gratar relault
    Daca in spate ii faceau un suport pentru gratar si in portbagaj un platan de mixat manele =)).Sa te tii cand o cocleasca barele cromate :p. Renault inca ne considera prosti, iar faza ca e masina ieftina, e pentru bosorogi...piesele sunt scumpe, revizia te ustura, in primul copac esti mort...iar cu 2000E in plus gasesti altceva mult mai bun. In schimb am observat ceva la 90% din cei care detin logan, au o gandire inchistata, idei preconcepute, si se multumesc cu putin in viata de zi cu zi. Singura scapare e cu Ford.
    0 1
  • hmm!
    Pai degeaba arata mai bine ca tot asa merge! dacat un logan cu facelift si "toate dotarile!??" la 12000 Eur mai bine un Megane 1.6 la 13000 Eur; nici nu se pot compara. Sa auzim de bine!
    0 0
  • fordistu
    cum naiba sa dea cineva atatia bani pe un logan, si mai ales pe un sandero
    eu tot nu inteleg cum sa gasesti clienti pentru un logan daca ii schimba putin bara si grila radiator. nu asta este esential la o masina. nu inteleg de ce sunt asa de prosti "dizainării" de la dacia. cum e posibil sa ceara exorbitantul pret de 10000E pentru sandero - masina cu bord decupat cu bomfaieru pentru un casetofon din obor si cu inca 5 intrerupatoare de aspirator... la fel o fi si interiorul de la logan "feislift" ??? ati vazut cum arata un interior de masina din zona 10000E ??? uitati-va la ford, opel, vw, pejo, toyota, sau ce mai vreti voi din zona 10000E. parerea mea (ca sofer de ford) este ca la 10000E daca vrei masina in care sa te simti confortabil, ai de unde alege. dacia la interior o sa ramana tot simpla si nedezvoltata, desi bordul se face din plastic si se poate modela oricum.
    0 0
  • wormostar
    la pret mic?
    is curios la cat o sa porneasca varianata de baza si lacat o sa ajunga varianata top
    0 0
  • Volocaru
    UUUAAAUUU....
    Vai de capu' ei, da urata mai e... serios :))
    0 0
  • ma mandresc cu dacia logan
    cine compara VW, Audi cu Dacia Logan e cam dus cu pluta. Eu compar VW cu Bugati ??? sau cu Maybach?? Astea sunt masini de la 30 K in sus ... asta dovedeste totusi cat de mult gandit. Dacia Logan se poate compara cu Chevrolet, cu Kia ... nici macar cu renault. SUNT MANDRU CA IN GERMANIA VAD MAI MULTE LOGANURI MCV decat MEGANUL CE IL AM EU
    0 0
  • lupu_vitezomanu
    traim in romania si asta ne ocupa tot timpul :)
    nu am nimic cu dacia..renault..logan, din contra miar placea sa primesc una fata de 1310 care o am acum si ii doresc DACIEi sa ajunga macar un sfert din ce a ajuns sckoda...pentru ca nemtii au cumparat si au realizat masini extraordinare cum nu isi imagina nimeni sa vada de la sckoda.punct..atunci poate voi lauda dacia groupe renault dar pana atunci ramane o masina noua dar prea involuata la timpul prezent(adica se poate mai bine la capitolul optiuni si dotari standard la pretul cel are, muuult mai bine).on topic..ma bucur ca nu a ramas o masina abandonata odata cu venirea lui Sandero si ca se incearca adaptarea si modificarea loganului la cerintele clientilor.
    0 0
  • x
    log...una
    0 0
  • bogdan
    vai romaniiiiiiiiiiiii
    FRANCEZII SE PRICEP LA MODA,PARFUMURI,TIRFE........DAR LA MASINI AR TREBUI SA LASE PE ALTII,RESPECTIV NEMTII.E CHIAR JENANT SA COMPARAM LA TEHNICA UN FRANCEZ CU UN NEAMT.SA FACA CANTZONETE,SA SCRIE POEZII,DAR CU MASINILE SA NU SE LAUDE.ASTA E FRANCEZUL.......DAR CIND IL MAI ADUCI SI IN ROMANIA........CHIAR RAMIN FARA CUVINTE
    0 1
  • cat de cretini puteti sa fiti??????
    manelisti sunteti voi aia care va cumparati second "henduri" de prin germania, italia care au n sute de mii de km la bord si dupa aia nu mai aveti bani de piese de schimb
    0 0
  • Florian
    " concluzie "
    Dacia nu i-si merita pretul , cu atit mai putin acum dupa noile modificari " aceasi Marie dar cu alta palarie " . Oricit de mult ai vrea sa crezi in noua dacia , nu ai cum sa nu te deranjeze izbitoarele diferente de calitate dintre Logan si restul trupei de pina in 10.000 EUR . Eu montez sisteme audio , si am avut de f multe ori ocazia sa desfac un Logan, si................, ramai cu multe semne de intrebare( pe ce ?!?!? dai banii ), e plin de plastic iefrin imbinat in stil romanesc , adica cu spatii largi la imbinari, si care nu ofera spatii de depozitare bine gindite , ci doar deformatii oribile si impractice. Loganul nu afost si nu va fi niciodata o masina ieftina din pct de vedere calitate/pret , cind stai sa te gindesti ca la banii unuia cu dotari decente ( cu clima , abs,servo,si airbag-uri ~ 10.000 }poti lua un second de citiva ani sub 10k( orice firma gama medie ) cu toate dotarile si optinunile . Nu mai poti spune ca nu avem bani din moment ce orice banca i-ti da un imprumut pe 10 ani de 7-10miiEUR , s-au i-ti faci rate la una noua . Oricum ai incerca sa scoti Dacia ca o masina ieftina si buna , calculele te aduc cu picioarele pe pamant => NU SE RETEAZA !!!...........................Parerea mea!
    0 0
  • Catalin
    Pentru Bogdan
    Daca nu ai fi atat de arogant ti-ai gasi cuvintele. Oricum, cand o sa cresti mare si o sa mai pui mana pe carte, o sa afli ca in lumea auto exista si alte tari decat Germania. Cat despre dispretul tau pentru tehnologia franceza, nici macar nu meriti un raspuns...
    0 0
  • razvantro
    comentariiii........
    Nu pot sa nu observ cum nu mai conteniti cu aceste comparaTii nefondate si comentarii fara rost care nu prea va fac cinste.In ceea ce priveste faceliftul e bine venit mai ales unul de interior chiar se impunea.
    0 0
  • FACE...CE
    Este clio privil din spate si umpic ondulat in fata ,deci tot logan dar mai frumos ca fiat albea .Cit despre calitate sa stiti ca si nemti au uscaturi la clasa 10000euro sau in jur calitatea este foarte slaba ex polo frane canci putere canci comfort canci ,asa ca loganu sau face...ce,este bijuterie.
    0 0
  • Mircea
    :|
    Urasc masinile cu proiectoarele rotunde...zici ca sunt spoturile din tavan :(
    0 0
  • gushperix
    nu mai astept sandero...
    parca ar lansa cine stie ce scula de masina.... in toata europa se stiu preturile la noi nu... vor sa o vanda iar din poze ca si pe logan (atunci cand a fost lansat)... numa' ca mai nou exista alternative destul de bune.... eu unul am fost acum o saptamana la nemti si m-am intors cu o astra g hatch 1.7 cdti euro 4 din 11/2003 cu 48 mii de km luata cu 6.700 Euro. e aproape noua.... astept 1 iulie si cu tot cu acte si drum etc. o sa ajung sa zicem la 7200-7300. la banii astia nu luam nici macar logan cu aer si servodirectie nu mai zic de abs, geamuri electrice si alte optionale asa ca, daca pana acu' vreo o luna eram in dubiu, acum nu mai exista regrete... i love opel...
    0 0
  • euuuuu
    o idee ....
    o parere personala ....arata foarte bine ....o mica sugestie fratilor ...tehnologia se dezvolta treptat nu sare.....de la ; ex : inventarea rotii la motorul in 2 timpi ; sa fim seriosi .....nici nu laud dacia logan dar nici u vreau sa o critic .....orice obiect trebuie inbunatatit ....se numeste testarea pietii ...si loganul ..nu puteti spune ca nu a prins .....spun toate astea ptr ca am avut ocazia sa conduc destul de multe loganuri .....defect principal la toate .....torpedoul nu se inchide cum ar trebui ....defect ce l-am observat la toate loganurile ....si care nu erau din acelasi lot sa spun asa ............totusi noile modele arata din ce n ce mai bine .....usor usor ......lucrurile evolueaza .....INTELEGETI ASTA ...si nu mai faceti comparatii stupide ...gen logan - ww; germania - romania .......mai bine sa ne autoeducam noi si apoi sa comentam
    0 0
  • mamaia din baneasa REVINE
    Desfacatorul
    ba nene, eu am mai scris pe-acilica cate una alta, daaar Loganu este ditamai hardughia cu scaune mici si incomode cu pozitie la condus nashpa cu aerul de masina in care strangi si te rogi la maica precista daca intri in depasirea unui TIR la 100/h finisaje interioare de-ti vine sa vomiti, fete de usi de diarie imprastiata... etc etc. SI O CHESTIE F F IMPORTANTA- daca o lovesti lateral se deformeaza si pe acoperis, daca o lovesti in spate sare si bara din fata- 3 stele la teste crash !!! ce-i asta ????
    0 0
  • propitarul
    Sh vs New
    Ma bucur ca exista baieti precum gushperix, am cui sa vand masina dupa ce o fugaresc 5 ani la turatii maxime pe autostrada.
    0 0
  • gushperix
    citeste mai bine....
    ... are 48 mii de km, e luata de la persoana fizica din germania - am inclusiv tuv-ul la ea, daca stii ce e ala, in 11/2006 masina avea 36 mii de km. a condus-o o batrana de 75 ani care anul trecut in iarna a murit si sotul ei a vandut-o ca mai avea una. nu zic ca masini ca a mea se gasesc peste tot dar se mai gasesc din cand in cand daca ai si noroc. eu unul am avut noroc ca am gasit-o, recunosc. pentru carcotasii ca propitarul, pot sa zic urmatoarele... am renuntat la a-mi lua o masina din germania cu mai multi km chiar daca la prima impresie pareau mai bine dotate tehnic (as fi gasit o astra h chiar la 7 mii si ceva dar cu 160 mii km). acum conduc o supernova de serviciu... am condus si logan... pana acum o luna ziceam ca o sa astept sa iasa sandero... insa bataia de joc a celor de la dacia m-a facut sa-mi schimb total optiunile. exemplu: s-a bulit o mufa de la bobina de inductie la supernova... mi-au schimbat toata instalatia electrica de la motor pentru o mufa de 2 cm cu 4 pini, toata instalatia, normal ca nu aveau pe stoc ca ar fi costat 4.5 mil lei, au comandat la fabrica.... a venit cu pretul de 14.5 milioane.... asa ca baieti cu solenze, logane .... asteptati sa inceapa sa cada ceva la ele si sa vedeti distractie.... alta idee care m-a pus pe ganduri despre ce inseamna calitate la dacia... daca vrei garantie extinsa spui dinainte sa-ti faca masina.... adica iti pun piese mai bune care sa tina in loc de 1 an jumate 3 dupa care iar te rup cand te prind in service...revizie la logan diesel cu filtre cu tot - 6.5 milioanerevizie la opel astra diesel cu filtre cu tot - 5.5 milioanemai vorbim de stabilitatea masinii pe viraje? la viteze mari??? eu cred ca n-are rost...sfatul meu... cei care au prieteni, rude in germania... sa-si ia o saptmana concediu si sa se duca sa-si caute masini acolo. n-am mai condus astra in viata mea si nici n-am mai fost plecat afara. a fost prima data cand am condus afara dar dupa 1100 de km (germania, austria si ungaria) facuti aproape fara oprire, nu m-a durut spinarea ca dupa 200 km facuti in dacie pe autostrada pana la mare. mai e nevoie sa mai zic ceva?...
    0 0
  • gushperix
    si inca ceva
    mitul cu masinile 'fugarite' pe autostrada functioneaza daca-ti iei masina de la firma... privatii sunt calmi de obicei nu prea le alearga... m-a mirat sa vad pe autostrada in germania soferi de bmw seria 3, seria 5 ... masini mult mai puternice care nu depaseau 100 km/h. si sa-ti mai zic ceva, o turatie de 3 mii pe autostrada e mai buna decat una de 1800 (asta e mai buna doar in creierul soferului de dacie care stie ca peste 90km/h masina incepe sa pape benzina). nimic nu omoara mai rau un motor decat mersul sub turatia normala de functionare.
    0 0
  • normal?
    nici pro nici contra
    ca motoare cele de renault sunt bune(TIN LA CALEALA CHIAR BINE), evolutia e buna la dacia dar sa nu se repete ca si cu vechea 1310, sa mai modifice doar din plastice si fierul sa ramana acelasi mereu, sa mai adauge doar cate un briz briz sa ia ochii, am avut logan si pot sa spun ca am fost foarte multumit de el dar intretinerea scumpa o fac doar dealerii care au service-ul de revizie si pe linga asta mai au si firma de distributie a a pieselor si piesele de schimb ajung la beneficiar(romanasul de rand) la a nspe mia mana si cu o gramada de adaosuri care intra in buzunarul patronului de service, iar romanasul sufera exemplu:uleiul si filtrul de ulei pentru un motor pe benzina de 1.4 costa 90roni, si manopera ca sa-l schimbe costa 70 de roni SCUMP DOMNULE SCUMP PENTRU MANOPERA PE CAND DINCOLOOO...
    0 0
  • impresiv
    ceva nou..fain chir imi place cum arata dar nu stiu ceva :is curios cu o sa arate din lateral daca ii tot asa ii naspa, ca eu am vazut noul proiect la logan si din lateral seamana cu renault laguna (nu cel nou aparut acuma ci celalalt) si chiar arata bine si mai sport iar desing mai sport mai fain.....sper sa fie asa.
    0 0
  • Bogdan
    Priza de aer frontala face toti banii :))
    Priza de aer si grila frontala sunt atat de supradimensionate incat ai senzatia ca estre un motor turbo de vreo 3.2 l sub capota. Spatele masinii este si mai urat decat la loganul actual. A ramas tot la fel distanta aceea incredibil de mare intre asfalt si spoilerul spate. Cred ca la capitolul asta concureaza cu Pajero sau ceva de genul asta. Important ar fi daca ar introduce si ei motoare de generatie mai noua, nu 1.6 16v care era pe megane prin 98-99. Si consuma enorm in oras, indiferent de motorizare depaseste 11-12l in oras. Parerea mea este ca motorul de 1.4 75 de cai nu isi are rostul pe o masina de dimensiunile loganului. Grea nu este (doar 16.16v depaseste 1.1 t) , numai ca este o masina de dimensiuni destul de mari si stiim cu totii "pasiunea" romanilor de a incarca Dacia pana ating aparatorile de noroi pamantul.in plus 1.4 are cuplul maxim pe la 5500 rotatii si nu stiu cine e atat de psihopat sa schimbe dupa 4000 de ture.E de bine ca va aparea si un SUV Logan numai ca nu prea vad sa foloseasca cei de la Renault macar 50% si proiectul Steppe. Am auzit ca din iunie loganul va avea o promotie speciala la Logan sedan. Nu, nu este vorba de vreo promotie 2 la 10.000 ca prin piata Obor ci in mod special la masina veti primi cadou o lumanare. Asa pentru orice eventualitate in caz ca vi se va strica masina pe undeva sau in caz de un accident ceva. Am ramas mirat cat de putine ramforsari exista la partea din spate a caroseriei.Tabla folosita la porbagaj cred ca este tabla de genul "foaie de ceapa". Va salut si... in caz ca aveti vreo intentie de a va achizitiona un Logan aka cosciugul national al romanului.... think...not pink...think twice
    0 0
  • John XXL
    baaaaaaaaaa traim in romania noi nu avem strazi de lamborghine shi toate masinile asta tari.......la noi merge DACIA:D
    0 0
  • Cristian G.
    Logan masina acceptabila
    Ba, baietzi va certatzi degeaba! Am avut un Logan 1.4 MPI Laureate Plus si masina si-a facut datoria pe drumurile noastre mai mult decat onorabil. Raportul calitate/pretz e f. bun! Acum am un 407 si sincer va zic ca sunt momente in care imi doresc Loganu' cand conduc pe drumurile astea din capitala si pe alte drumuri din tzara ...
    0 0
  • Mircea
    logan
    Mai Bogdane zi sa mori tu ca iti consuma orice motorizare in oras 11-12l(nici aia de 1.6 16v nu consuma atat),vorbesti din experienta ta personala cu aceasta masina?..alt destept care habar nu are ce e cu el dar isi da cu parerea si vezi ca exista masini cu motoare mai mici de 1.4 si mai grele, iti garantez ca merge foarte bine si incarcata "pana ating aparatorile de noroi pamantul" si vezi sa nu ramai si la VW tau nitel mirat, eu am la firma 8 logane cel mai nou are 90000Km te asigur ca nu am avut probleme cu nici una doar am schimbat la ele placute de frana, filtre si ulei, eu am experienta cu aceste masini tu macar ai condus una inainte sa vorbesti si aveti grija cu asa zisa fiabilitate germana eu am ramas dezamagit de VW si skoda nu ma asteptam sa am atatea probleme de la masini pe care dai o gramada de bani.Pe mine ma seaca cel mai tare prostia si snobismul romanilor care nu au cu ce sa se stearga la c..r dar isi dau cu parerea sau ii vand casa lui bunica o baga la azil si se duc si isi cumpara BMW de 2000E, pe care oricum nu sunt in stare sa-l intretina dar de are o masina germana de calitate cu 200000km la bord care oricum e dusa.
    0 0
  • nu stiu...
    nu prea sunt diferente dintre dacia logan si dacia logan facelift :P
    0 0
  • dacia si logan
    DE CE NU SUNTEM UN PIC MINDRII CA Am RELIZAT CITUSI DE PUTIN SA NE INTEGRAM LINGA CELELALTE FIRME;DE CE VENIM IN STRAINATATII SI CUMPARAM CE ALTII NU MAI FOLAOSESC; Pe cind strainii au ajuns sa cupere Dacia Si Loganul nostru si nu au o parere asa rea,dar noi traim pe picior mare si ne criticam pe noi insusi
    0 0
  • made in romania
    ce naiba ma baietii asta e masina?inseamna ca astea care vb aiurea nu au mers in viata lor cu alta masina decat dacia 1310:)))))
    0 0
  • mazda
    nu stiu ce sa spun am cumparat un logan laureat in 2006 prima mea masina noua dar a trecut 2 ani in care am facut 50000 km si sincer nu am avut nici un fel de problema cu ea dar am intretinuto si acum mi s-a ivit ocazia sa-mi iau mazda 6 intradevar un salt mare dar pe logan tot nu il vand pentru ca parerea mea e o masina buna de familie ,facuta pentru drumurile noastre ,cu toate ca uni nu vor sa inteleaga asta tot tind spre masinile nemtesti dar nu se intreaba daca cu bani de pe o masina noua logan isi pot cumpara ceva de afara eu cred ca nu iti iei nimic nou decat niste carute cu sute de km facuti deja deci aproape de deces ,culmea ironiei ca tata a luat passat nou din 2006 acelesi an cu loganul dar a avut probleme la pompa a fost cu ea in service pe cand cu loganul nu am avut nici o problema mentionez ca loganul avea si mai multi km facuti deci nu neaparat ce e nemtesc e si bun de aceea am optat pt mazda 6 si va spun e inradevar masina care lasa in urma passatul ,nu ma creedeti faceti drive test sa vedeti ce inseamna mazda ,da e drept si costa 28 mii euro dar tot masina e asa ca LOGANUL LA PRETUL CARE IL ARE E SUPER
    0 0
  • Dacia Logan Facelift
    Sincer mie im place modelu asta de logan iar ce pot spune despre sandero e ca singuru lucru care im place la el este masca si ma bucur ca o vom gasi si la Dacia Logan Facelift
    0 0
  • pentru fraieri
    Am condus si eu logan,si mi-sa parut ca se aseaza foarte bine in plus nu cred ca este o afacere buna sa i-ti cumperi o masina ieftina de afara si peste putin timp sa-ti dai seama ca ai facut o afacere proasta.Pretul la logan mi -se pare acceptabil si daca stai sa te gandesti i-ti cumperi o masina noua .Sunt foarte multi care "ciripeste"lui taticu si ii cumpara masina visata care sigur nu este logan ,dar nu toti suntem de bani gata uni chiar muncesc pentru a-si cumpara o masina, iar logan este o masina buna ,spatioasa(chiar foarte spatioasa)se intretine usor si se cumpara chiar foarte mult in tara
    0 0
  • ovidiu
    pt dragos
    bai baiatule pierd oamenii timpul degeaba sa-ti citeasca aberatiile plimba-te in continuare cu troleul si poate o sa ai bani sa-ti iei unul al tau.
    0 0
  • marian
    logan...
    ,,mie mi se pare loganu o masina foarte buna....am si eu una si am facut 100 000km in 2 ani fara sa mi se strice ceva la ea...am schimbat doar uleiu filtru si placutele.Apropo daka nu ar fi bun nu ar cupara spaniolii ca inecati la loganuri..aproape renuntand la seatul lor :))''
    0 0
  • cornel
    loganu...da temelie la la ale straine:))
    bai smecherasi cu masini straine..ia spuneti vi se zbarleste paru in nas cand pe autostrada soarelui trece cate un logan 16 16v...pe langa limuzinele voastre de mii de euro...
    0 0
  • razvan
    logan
    as vrea si io sa-mi iau o masina si sunt in dubii. un logan sh bun full din 2006 sau un astra din 2000. e bun de ceva loganul sau nu? dar la intretinut? sall
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru